Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

3ο άλμπουμ μετά τον άδικο χαμό της Amy!

Νέος δίσκος

Τρίτο άλμπουμ για την εκλιπούσα Amy Winehouse, με τραγούδια διασκευές, με διαφορετικές εκδοχές ήδη γνωστών τραγουδιών αλλά και δύο νέων κομματιών που δεν είχε συμπεριλάβει στους προηγούμενους δίσκους της.

Ο πατέρας της μίλησε για το άλμπουμ στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι...
...«εάν η οικογένεια δεν πίστευε ότι τα κομμάτια αυτού του δίσκου ήταν στο επίπεδο του Frank και του Back to Black, δεν θα συμφωνούσαμε να βγει»/

Σήμερα η εταιρεία της Winehouse ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου είναι στις 5 Δεκεμβρίου, λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα που είναι και η καλύτερη εποχή για κυκλοφορία δίσκου.

Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι Lioness: Hidden Treasures, (Λιονταρίνα-Κρυμμένοι Θησαυροί) και τα κομμάτια σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία τα ακόλουθα:Our Day Will Come (reggae version) ηχογραφημένο τον Μάιο του 2002.Between the Cheats, νέο κομμάτι ηχογραφημένο το 2008 για τον 3ο δίσκο της σε παραγωγή Salaam Remi.

Tears Dry – η πρωταρχική βερζιόν του Tears dry on their Own του 2005.

Wake Up Alone – η πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού που έγινε τον Μάιο του 2006.

Will You Still Love Me Tomorrow –μια διασκευή του κλασσικού κομματιού των Shirelles.

Valerie – μια πρώτη πιο αργή εκδοχή του κομματιού από το 2ο άλμπουμ της.

Like Smoke – νέο κομμάτι σε συνεργασία με τον ράπερ NAS. Ηχογραφήθηκε το 2008.

The Girl From Ipanema –το πρώτο κομμάτι που τραγούδησε στα 18 της όταν πήγε στο Μαϊάμι να ηχογραφήσει με τον παραγωγό Remi.

Halftime – άγνωστο κομμάτι που ηχογραφήθηκε το 2002.

Best Friends – άγνωστο κομμάτι που ηχογραφήθηκε το 2003.

Body & Soul – συνεργασία με τον Tony Bennett. Ηχογραφήθηκε στα θρυλικά Abbey Road studios στο Λονδίνο το Μάρτιο του 2011. είναι η τελευταία ηχογράφηση που έκανε η Winehouse πριν τον θάνατο της.

A Song For You – διασκευή του τραγουδιού του Donny Hathaway. Η ηχογράφηση έγινε με μια «κοψιά» στο σπίτι της στο Λονδίνο το 2009.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: