Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πρόβλημα στα σχολεία!

Δεν είναι καθόλου μακριά κάτι τέτοιο!

Μετά από τις δραματικές ελλείψεις σε βιβλία και τις καταλήψεις, ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει στα σχολεία όλης της χώρας, ενόψει των μαθητικών παρελάσεων για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου. 
 
Χιλιάδες αριστούχοι μαθητές αρνούνται πεισματικά......να κρατήσουν την ελληνική σημαία στην παρέλαση, επικαλούμενοι την ντροπή που νιώθουν για την κατάντια της χώρας μας και τον καθημερινό εξευτελισμό της από τα ξένα ΜΜΕ.

Μπροστά στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί -και τον κίνδυνο να διαπομπευτεί για μια ακόμα φορά η Ελλάδα διεθνώς-, η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Αβίωτου και Ξινίλας, Άννα Διαμαντοπούλου, εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία ορίζει ότι φέτος τη σημαία στις μαθητικές παρελάσεις των εθνικών εορτών θα κρατούν υποχρεωτικά αλλοδαποί μαθητές.

Οι αλλοδαποί μαθητές που θα αρνηθούν να κρατήσουν την ελληνική σημαία στην παρέλαση θα απελαύνονται ή θα εκτελούνται επί τόπου.
 
pitsirikos.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Elpizw aytos p to anartise na katalave oti to arthro einai xioumoristiko...

tacoalatipota.blogspot.com είπε...

Ο επίλογος π λέει για τους αλλοδαπούς μαθητές είναι σίγουρα χιούμορ!Για το υπόλοιπο άρθρο όμως δν είμαι καθόλου σίγουρος αγαπητέ/η φίλε/η...!