Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Λαϊκή οργή για Μπεγλίτη - Μαγκριώτη στη Θεσσαλονίκη!

Με έντονες και παρατεταμένες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη, αλλά και τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, κατά την άφιξη τους στο ναό του Αγίου Δημήτριου.

Την ίδια ώρα...
...τόσο ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας όσο και ο εκπρόσωπος του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, Μιχάλης Παπαδόπουλος προτίμησαν να μπουν στην εκκλησία από πλαϊνή πόρτα προκειμένου να βγουνε από το κάδρο των ενδεχόμενων διαμαρτυριών.

Οι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ναό περιμένοντας τους πολιτικούς. Μόλις οι τελευταίοι έφτασαν στο σημείο έγιναν αποδέκτες φραστικών επιθέσεων, ενώ ακούστηκαν και ένα από τα γνωστά πλέον συνθήματα «Κλέφτες κλέφτες Υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί». Από τις αποδοκιμασίες δεν γλίτωσε ούτε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.

Σε ρόλο αγανακτισμένου και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, μετά το τέλος της δοξολογίας απευθύνθηκε στον υπουργό Άμυνας ζητώντας του την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. Νωρίτερα ο κ.Άνθιμος δήλωσε πως «φτάσαμε εδώ και από δικά μας λάθη αλλά και από λάθη των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών... δεν θέλουμε άλλα αφεντικά στην πατρίδα μας». Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον κ.Μπεγλίτη είπε «οι κάτοικοι ζητούν να έχουμε τα μάτια μας 14 για τις κινήσεις των γειτονικών χωρών. Δεν επιτρέπεται να κοιτάμε απαθείς αλλά πρέπει να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας και να προτάξουμε τα στήθη μας».





seleo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: