Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Συννεφιές και βροχές την Κυριακή

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στη Δυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία, περιμένουμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011.

Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, ενώ...
...τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά, κυρίως στα βόρεια, σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά στα βόρεια μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: