Η χώρα διαλύθηκε, η δραχμή είναι προ των πυλών και οι... αιώνιοι της πολιτικής συνεχίζουν να αφήνουν το καράβι ακυβέρνητο! 
Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών!

Εδώ και τρία 24ωρα...
...η χώρα επί της ουσίας είναι ακυβέρνητη. Ο Γιώργος Παπανδρέου παραιτήθηκε κάτι που τυπικά έκανε και το απόγευμα της Τετάρτης και ο Αντώνης Σαμαράς συμφώνησε μαζί του ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Κι αντί από την πρώτη στιγμή να υπάρξει ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής με στόχο να... σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, συνεχίζουμε να γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου του παραλόγου! Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία ενώ έχουν... πτωχεύσει αρνούνται να το παραδεχθούν και επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου «κοκορομαχία», η Αριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) σε ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία παραμένει ανύπαρκτη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως μετρ των επικοινωνιακών τρικ αρέσκεται σε κορώνες και σε κινήσεις εντυπωσιασμού!

Και μέσα σε όλα ενώ περιμέναμε από το πρωί της Τετάρτης μια νέα κυβέρνηση, για άλλη μια φορά όλοι έκαναν πίσω. Η κορυφαία σύσκεψη υπό τον Παπούλια που είχε προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα μεταφέρθηκε για το πρωί της Πέμπτης στις 10!

Ο Παπανδρέου με μήνυμα του στον ελληνικό λαό υπέβαλλε επίσημα την παραίτηση του λέγοντας καλή επιτυχία στον... νέο Πρωθυπουργό ο οποίος παραμένει άγνωστος. Άλλωστε η λύση Παπαδήμου μπλόκαρε, ενώ ο Πετσάλνικος που φαντάζει πλέον επικρατέστερος δέχεται την χλεύη ακόμη και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

gazzetta.gr