Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ! Τον έσπρωξαν στις ράγες!

Φρίκη! 
 
Ένας οπαδός της Μάιντζ έχασε το χέρι του, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες......οπαδοί της Κολωνίας τον έσπρωξαν μπροστά σε διερχόμενο τρένο! Ο 19χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το παιχνίδι της Κολωνίας με τη Μάιντζ αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του διαιτητή Μπαμπάκ Ραφάτι, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό σοκαριστικό συμβάν.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν το ταξίδι μέχρι την Κολωνία και ένας 19χρονος οπαδός τους έχασε το χέρι του, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδοί των «κριαριών» τον έσπρωξαν μπροστά σε διερχόμενο τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης! Ο 19χρονος Γερμανός από θαύμα δεν έχασε τη ζωή του, όμως έχασε το χέρι του... Η κατάστασή του σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σταθερή, ενώ ο νεαρός οπαδός ήταν γνωστός στην αστυνομία, καθώς συχνά πυκνά συμμετείχε σε επεισόδια.

gazzetta.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΥΡΗΚΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ BLOG " ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ "


Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους άγνωστους μπλόκερ που χρησιμοποιούν τους στίχους μου για να εμπεδώσουν το ΠΝΕΥΜΑ του σεβασμού στα Χριστά ήθη των απανταχού Ελλήνων .
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Βάσει των αναρτήσεων :

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6869.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_4782.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_8936.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6869.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/video_20.html#comment-form
Και της 21/11/2011
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_402.html#comment-form

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_2856.html#comment-formΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ να συνεχίσετε κατά του κατάπτυστου έργου , αυτού του blog , που κινείται κατά των πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ και εποφθαλμιά στην διάσπαση των συμπατριωτών μας .

Εδω και μέρες, προσπαθεί να περάσει κομματική γραμμή και όσοι πραγματικά σχολιαστές παρουσιάζονται και τους βομβαρδίζουν με αλήθειες, τους στοχοποιεί και τους βομβαρδίζει με χυδαιολογίες .

Έχετε πλέον όλο το νόμιμο δικαίωμα να στραφείτε κατά αυτού του μπλόκ και να το καταστρέψετε αφού καπηλεύεται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ .

Όσοι χρησιμοποιούν το όνομά μου για να βρίσουν να ξέρουν ότι εγώ εξευτελίζω τους τυχάρπαστους μόνο με στίχους .

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ .

ΣΩΤΟΣ