Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το χωριό του Άγιου Βασίλη είναι… στη Δράμα!

Το ελληνικό χωριό του Άγιου Βασίλη είναι στη Δράμα και μάλιστα ανοίγει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου για έναν ολόκληρο μήνα!

Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις;
Κι όμως εδώ και 8 συνεχή χρόνια στη Δράμα, στην  Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας και το γειτονικό Δημοτικό Κήπο φιλοξενείται κάθε Δεκέμβριο η διάσημη Ονειρούπολη!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη πόλη στην Ελλάδα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες μικρούς και μεγάλους που φτάνουν ως τη Δράμα για να ζήσουν τη θαλπωρή και το παραμύθι των ημερών!

Το πρόγραμμα φέτος θα περιλαμβάνει καθημερινά δελεαστικές εκδηλώσεις από το πρωί έως το απόγευμα∙ Βόλτες με το Καρουζέλ, ταξίδια με «υπερυψωμένα» και μικρά τρενάκια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές σε πλανητάριο, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών και άπειρες άλλες δράσεις αναμένεται να ξετρελάνουν τους πιστούς του χριστουγεννιάτικου ονείρου! Βασικό πλεονέκτημα της διοργάνωσης του δήμου Δράμας, το γεγονός πως οι περισσότερες παροχές είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

Μην αναρωτιέσαι τι θα κάνεις τις γιορτές! Η πιο χριστουγεννιάτικη πόλη βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά σου!  (www.oneiroupolh.gr)
 
Από τη Νάντια Μασσαχού





travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: