Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Κονγκολέζος κρατούσε 14χρονη που είχε εξαφανιστεί!

Ο Μάνος Σφακιανάκης που πήρε προσωπικά πάνω του την σωτηρία του κοριτσιού. Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο Κονγκολέζος, το τέρας που κρατούσε δέσμια σε διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα επί μια εβδομάδα...
...14χρονη που είχε «ψαρέψει» στα ΚΤΕΛ όταν έκλεγε σε παγκάκι για τον αποχαιρετισμό του φίλου της, που συνοδεύτηκε με τσακωμό.


Ο 30χρονος αλλοδαπός έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό στο κορίτσι και την παρέσυρε στο κοινόβιό του στον Άγιο Παντελεήμονα όπου συζούσε με άλλους έξι συμπατριώτες του αλλά και τρεις μαύρες πόρνες. 

Το κοριτσάκι που είναι αδελφή γνωστού μπασκετμπολίστα, εντοπίστηκε χάρη στην επέμβαση κλιμακίου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, που πόρτα πόρτα έψαχναν την μικρή με την φωτογραφία στα χέρια τους. 

Την μικρή ο Κομγκολέζος έκανε μια φορά το λάθος να την αφήσει σε ίντερνετ καφέ όπου εκείνη για 5 μόλις λεπτά πρόλαβε και άνοιξε τον λογαριασμό της στο facebook. Δεν έγραψε αλλά άνοιξε να δει τυχόν μηνύματά της και έτσι εντοπίστηκε το στίγμα της. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο πριν από λίγο καταδίκασε τον παιδεραστή σε 4,5 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: