Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ στην Κρήτη – Δάσκαλος ασέλγησε σε βάρος 30 ανηλίκων!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η ερωτικά διεστραμμένη δράση ενός 47χρονου εκπαιδευτικού, που κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον 30 ανηλίκων.

Πρόκειται για πατέρα δύο παιδιών (αγοριών), δάσκαλο στο επάγγελμα, αλλά και προπονητή ομάδας μπάσκετ εφηβικού τμήματος, ο οποίος...
...συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, στο Ρέθυμνο «παρέα» με δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 13 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο 47χρονος χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του για να προσεγγίζει ανήλικα αγόρια, τα μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης και με επιδέξιους τρόπους τα «απειλούσε» να ασελγήσουν μεταξύ τους και στη συνέχεια με τον ίδιο.

Τα εφιαλτικά αυτά σκηνικά συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε ο ίδιος, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ τους γίνονταν από κινητά τηλέφωνα ή μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συναντήσεις του 47χρονου με ανήλικους, επιβεβαιώθηκαν και από άλλους μαθητές, οι οποίοι, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, τέθηκαν σε ψυχοκοινωνική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας και παιδοψυχίατρους από τις τοπικές νοσηλευτικές δομές.

Πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι προτιμούσε παιδιά ηλικίας από 13 έως 14 ετών, ενώ εξετάζεται αν θύματά του ήταν και τα ίδια τα παιδιά του.

Μαγνητοσκοπούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του!
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους dvd και βιντεοκασέτες, που δείχνουν καρέ καρέ τις αρρωστημένες ορέξεις του, καθώς ο ίδιος φρόντιζε να βιντεοσκοπεί τα όσα έκανε πάνω στα ανήλικα κορμάκια!

Μάλιστα, οι σκηνές είναι τόσο σκληρές που ακόμα και οι αστυνομικοί αδυνατούν να δουν καλά – καλά το υλικό.

Ωστόσο, κάνουν φύλλο και φτερό κάθε υλικό που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να βγουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του 47χρονου.

Η αστυνομική έρευνα, καθώς και η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή παιδοψυχολόγων και παιδοψυχίατρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

newsbomb.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: