Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Για τα παλιοσίδερα 8 Ferrari!

Παλιοσίδερα έγιναν οκτώ Ferrari στο πιο... exclusive ατύχημα του κόσμου που συνέβη το πρωί τη Κυριακής σε αυτοκινητόδρομο της Ιαπωνίας.

Εκατομμύρια ευρώ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες παλιοσίδερα...
...μέσα σε λίγα λεπτά σε υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Ιαπωνίας δημιουργώντας το πιο ακριβό ατύχημα στον κόσμο.

Οκτώ Ferrari , τρεις Mercedes , μια Lamborghini Diablo κι ένα NissanGT-R Skyline σχεδόν διαλύθηκαν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Τσουγκόκου που συνδέει τη Χιροσίμα με το Κιούσου εξαιτίας μιας απροσεξίας.

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα όταν ο οδηγός της προπορευόμενης Ferrari  του “υπερηχητικού” στόλου έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όπως και τα υπόλοιπα ομόσταυλα που ακολουθούσαν  , έχασε τον έλεγχο από την ολισθηρότητα του δρόμου και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το τι ακολούθησε δεν λέγεται ούτε περιγράφεται . Όπως δηλώνει ένας αυτόπτης μάρτυρας  που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση άκουσε ξαφνικά ένα θόρυβο και στη συνέχεια είδε τα πανάκριβα αυτοκίνητα να πέφτουν το ένα μετά το άλλο πάνω στις μπάρες.

Ευτυχώς κανείς από τους ιδιοκτήτες των πολυτελών αυτοκινήτων η πλειοψηφία των οποίων δεν ήταν Ιάπωνες αλλά ξένοι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Για περισσότερες από έξι ώρες ο αυτοκινητόδρομος έμεινε κλειστός προκειμένου τα συνεργεία να μαζέψουν τα πολύτιμα συντρίμμια.


contra.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: