Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

“Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών” λέει με θράσος ο 47χρονος δάσκαλος παιδεραστής από το Ρέθυμνο. Οι αρχές πιστεύουν ότι το έκανε τα τελευταία δέκα χρόνια.
 
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα αποκαλύπτονται εδώ και τέσσερις μέρες στην Κρήτη. Το σοκ από την φρικιαστική είδηση διαδέχτηκε η παγωμάρα. Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. 

Μέχρι στιγμής από τα γραφεία των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου έχουν περάσει δεκατρία παιδιά τα οποία......περιέγραψαν στις καταθέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο πλησίαζε ο δάσκαλος και προπονητής τους, αλλά και πως τα έπειθε να συνευρίσκονται μαζί του ή να παίρνουν μέρος σε ομοφυλοφιλικά ομαδικά όργια.

 
“Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνδρας προχωρούσε σε τέτοιου είδους ειδεχθείς πράξεις. Ο ίδιος ομολόγησε σε εμάς όλα όσα έκανε, όμως έβαλε τη δική του διάσταση για το πώς έγιναν τα πράγματα, γεγονός που με κάνει να προβληματίζομαι και να αναρωτιέμαι πως καθορίζουν κάποιοι άνθρωποι τις προτεραιότητες τους” τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα “Εσπρέσο” ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου Νίκος Κουρμουλής.
 
Όπως είπε: “Σε εμάς κατέθεσαν δεκατρία παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών, ωστόσο εκτιμάμε ότι ο αριθμός τους είναι πολλαπλάσιος τουλάχιστον έξι φορές, δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον ογδόντα παιδιά που έπεσαν θύματα των ορέξεων του συλληφθέντα”.
 
Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές αλλά και τα όσα εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά (ηλικίας από 12 έως 15 ετών), στους αστυνομικούς για τους τρόπους που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος δάσκαλος Νίκος Σειραγάκης, προκειμένου να πετύχει τους αηδιαστικούς στόχους του, κόβουν την ανάσας. Ο δράστης κατάφερε να φαντάζει ως θεός στα μάτια πολλών αθλητών του και να αποκτήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη τους. Τους έκανε πλύση εγκεφάλου παρουσιάζοντας τους μια μελλοντική ζωή όλο επιτυχία τόσο στην καριέρα τους ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, “σπουδαίοι άνδρες” και “αυθεντίες”.

 
Οι ανήλικοι όμως για να πετύχουν όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να περάσουν από μια διαδικασία “μύησης” όπως ο ίδιος την ονόμαζε. Αν κάποιοι από αυτούς τα κατάφερναν, γίνονταν πιο γρήγορα άνδρες ή “Σπαρτιάτες”, όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ή μέσα στα αποδυτήρια. Η “μύηση” περιλάμβανε σκληρές δοκιμασίες, υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.
 
Έτσι, ο 47χρονος άνδρας κατάφερνε να κάμπτει του δισταγμούς των παιδιών και να τα υποβάλλει σε διάφορες διαδικασίες οι οποίες κατέληγαν σε ασελγείς πράξεις που έκαναν είτε μεταξύ τους είτε με εκείνον. Οι τοποθεσίες όπου συνευρισκόταν με τα θύματα του προκαλούν φρίκη. Εκτός από το σπίτι του, το αυτοκίνητο του ή ερημικές τοποθεσίες έξω από την πόλη του Ρεθύμνου, ο 47χρονος οδηγούσε παιδιά ακόμα και σε ξωκλήσια, σπηλιές και νεκροταφεία, όπου τα υποχρέωνε να προχωρούν σε ερωτικές πράξεις. Οι διωκτικές αρχές μάλιστα εκτιμούν ότι για περισσότερα από δέκα χρόνια κατάφερνε να κρατά κρυφό το ένοχο μυστικό του.
 
 
Η προκλητική ομολογία ενώπιον των αστυνομικών
 
 
“Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών”. Με αυτά τα προκλητικά λόγια ο παιδεραστής δάσκαλος προσπάθησε να δικαιολογήσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του τα ανήλικα αγόρια. Ο Νίκος Σειραγάκης ομολόγησε ενώπιον των αστυνομικών τις ασελγείς ενέργειες του σε βάρος των παιδιών, όμως ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός. Σύμφωνα με την “Εσπρέσο”, στην ομολογία του υπερασπίστηκε ως απολύτως σωστά όλα όσα έκανε, γιατί με τον τρόπο αυτό απάλλασσε τους εφήβους από φοβίες και ταμπού, ενώ ταυτόχρονα τους γέμιζε αυτοπεποίθηση και τους έδινε το κίνητρο να γίνουν δυνατοί και να διακριθούν. Είπε στους αστυνομικούς ότι οι πράξεις του εντάσσονται σε μια φιλοσοφία μύησης που στόχο είχε τα αγόρια να περάσουν κάποιες δοκιμασίες ακόμα και στα γενετήσια ένστικτά τους ούτως ώστε να εξελιχθούν σε δυνατούς άνδρες και πρωταθλητές!
 
 
Εις βάρος του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα ή αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
 
newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: