Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τα δύο γαλάζια...μοντέλα που διεκδικούν τα αναδρομικά των πρώην βουλευτών!

Ποιες είναι οι δύο δικηγορίνες που αναστάτωσαν το πολιτικό σκηνικό

Ποιοί έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν την υπόθεση των πρώην βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που ζητούν με αγωγές να τους καταβληθούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ;


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Πρόκειται για τις κόρες του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, Μελίνα Δερμεντζοπούλου και του πρώην βουλευτή Άρτας της Ν.Δ. Κώστα Καραμπίνα, Εύη Καραμπίνα, οι οποίες τυγχάνει να είναι δικηγόροι στο επάγγελμα.

Οι κόρες Δερμεντζόπουλου και Καραμπίνα, λοιπόν, μάζεψαν και προώθησαν νομικά τις αγωγές των πρώην βουλευτών της Ν.Δ. και τις κατέθεσαν αγνοώντας, προφανώς, τις οικονομικές συνθήκες που θα επικρατούν όταν θα εκδικαστούν και τον κοινωνικό και πολιτικό σάλο που θα ξεσήκωναν!

Η ωραία "γαλάζια" κόρη του βουλευτή Έβρου Αλέκου Δερμεντζόπουλου, Μελίνα, που ανέλαβε τις αγωγές των πρώην συναδέλφων του πατέρα της, είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Νομικής του ΑΠΘ και από το 2004 ασκεί το επάγγελμα της μάχιμης δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη, στο δικηγορικό γραφείο του συζύγου της "Φινοκαλιώτης & Συνεργάτες".

Η Μελίνα που στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Γκιουλέκα, επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας είχε εργαστεί ως νομική σύμβουλος στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Πολιτισμού.

H επίσης όμορφη "γαλάζια" κόρη του πρώην βουλευτή Άρτας Κώστα Καραμπίνα, Εύη, που ανέλαβε τις αγωγές των συναδέλφων του πατέρα της, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα.

Η Εύη ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές υποψήφια στην Άρτα, ενώ στις προηγούμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έθεσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του νυν προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννη Αδαμόπουλου.

alexpolisonline.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: