Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο καφετζής του δικαστηρίου επιτέθηκε στον παιδεραστή!

Πήγε νερό στον εκπαιδευτικό και… του έσπασε τη μύτη!

 

Επεισόδιο σημειώθηκε, αργά το απόγευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου , στη διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Mετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος, ο οποίος...
...οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας,ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκαλέσει σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο. Την τελευταία φορά, λοιπόν, που μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 31χρονος καφετζής, επιτέθηκε στον 47χρονο χτυπώντας τον στον πρόσωπο και σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν.

Ο δικηγόρος του Σειραγάκη πάντως επιβεβαίωσε ότι δε θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του νεαρού καφετζή.

Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα κρατηθεί στο Ηράκλειο απόψε και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα προφυλακιστεί.

Ο 47χρονος πάντως επέμεινε στην θέση του πως δεν υπήρχε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του και πως όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών!

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: