Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πέταξαν κάθισμα στο κεφάλι του βοηθού! Διεκόπη οριστικά το Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ!

Το παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας διακόπηκε οριστικά λόγω...
...τραυματισμού του επόπτη Σπύρου Γουργιώτη από καρέκλα που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα.

Με υπαιτιότητα των γηπεδούχων η διακοπή του ματς. Η υπόθεση θα πάει στον αθλητική δικαστή κι εκεί -όπως προβλέπεται- ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει στα χαρτιά την πρόκριση.

Ο τραυματισμός του επόπτη από κάθισμα, που έφυγε από την κερκίδα που κάθονταν οι οπαδοί του Εθνικού Αστέρα, οδήγησε στη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

Ο διαιτητής Βοσκάκης πήρε την απόφαση και διέκοψε τον αγώνα, με τους νόμους να εφαρμόζονται –επιτέλους- και στα ελληνικά γήπεδα. Ο βοηθός Γουργιώτης δέχθηκε κάθισμα στην πλάτη του και πονούσε στον ώμο, λέγοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Ο ρέφερι του αγώνα λοιπόν, κάλεσε τους αρχηγούς των ομάδων και τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι… λήγει. Η… τύχη του αγώνα θα καθοριστεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ κι εκεί -όπως προβλέπεται- ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει στα χαρτιά την πρόκριση.

Να τονίσουμε πως οι αστυνομικές δυνάμεις που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο δεν αφήνουν τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να φύγουν από αυτό καθώς αρκετός κόσμος περιμένει απ’ έξω και υπάρχει φόβος επεισοδίων.

stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: