Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"Κτηνωδία" απο αξιωματούχο της FINA!

Σοκ στην κοινότητα της Παγκόσμιας κολύμβησης. Ο Ελβετός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου Φλάβιο Μπόμιο συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων αγοριών. Άναυδοι Γιαννιώτης ,Γέμελος.

Τρικυμία στα νερά της παγκόσμιας κολύμβησης προκάλεσε η αποκάλυψη των Ελβετικών αρχών...
...για την διεστραμμένη δράση του στελέχους  της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA) Φλάβιο Μπόμιο.

Εμβρόντητοι ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο προπονητή του Νίκος Γέμελος που γνώριζαν τον δράστη αφού ήταν Επίτιμος Γραμματέας της Τεχνικής Επιτροπής της επιτροπής ανοιχτής κολύμβησης μέχρι να τον “ξηλώσει” η ηγεσία της FINA.

Σημεία και τέρατα αποκαλύπτουν οι Ελβετικές αρχές για την δράση του 69χρονου αξιωματούχου που έχει θητεύσει και ως προπονητής της γνωστής πρωταθλήτριας κολύμβησης Φλάβια Ριογκαμόντι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα τελευταία 30 χρόνια είχε κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερα απο 20 αγόρια ηλικίας απο 12 έως 16 ετών.

Οι Ελβετικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά από τα δεκάδες δημοσιεύματα του Τύπου ενώ του πέρασαν χειροπέδες λίγο πριν αναχωρήσει για την Φλόριντα όπου θα συνόδευε ομάδα ...νεαρών Ελβετών κολυμβητών. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά υποστήριξε ότι ποτέ δεν ασκησε βία για να συνεβρεθεί με τα θύματά του.

¨Δεν μπορώ να το πιστέψω” τόνισε στο contra.gr  ο Παγκόσμιος πρωταθλητής   Σπύρος Γιαννιώτης που τον γνώριζε από τη θητεία του στην Επιτροπή Ανοιχτής Θάλασσας “ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας”.

Απο τα σύννεφα έπεσε και ο Νίκος Γέμελος που είχε αρκετές συναντήσεις μαζί του απο το 2007 που ασχολήθηκε με την ανοιχτή θάλασσα. “Ούτε που μπορούσα να το φανταστώ. Είναι απίστευτο. Δεν μας είχε δώσει καμία αφορμή να φανταστούμε κάτι τέτοιο. Τι να πω” κατέληξε μιλώντας στο contra.gr ο Έλληνας τεχνικός.  

contra.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: