Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ζευγάρι κέρδισε 40 εκ. λίρες σε λοταρία, αλλά δεν πανηγύρισε λόγω... υποχρεώσεων!

Η ζωή της Catherine και του Gareth Bull άλλαξε την Παρασκευή, αλλά το ζευγάρι από το Mansfield είπε να το συνειδητοποιήσει λίγες μέρες μετά, γιατί η ατζέντα τους ήταν γεμάτη.
 
Ο 40χρονος Gareth Bull, οικοδόμος στο επάγγελμα...
...τσέκαρε τα αποτελέσματα της κλήρωσης το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση και έσπευσε τρέμοντας να ενημερώσει την Catherine που εκείνη τη στιγμή ίσιωνε τα μαλλιά της.

"Ήταν άσπρος σαν το πανί", δήλωσε η 35χρονη σύζυγός του, η οποία δεν τον πίστεψε με την πρώτη. Το ζεύγος Bull είπε στους δύο του γιους, 9 και 10 ετών αντίστοιχα, να ετοιμαστούν για τον ποδοσφαιρικό τους αγώνα το ίδιο απόγευμα και ξανακάλεσαν την υπηρεσία του Euromillions για να επαληθεύσουν τη νίκη τους.

Το έπαθλο των 40.627.241 λιρών το οποίο είχαν μόλις κερδίσει δεν κατάφερε να τους αποσπάσει από το full πρόγραμμα του Σαββατοκύριακού τους, αφού μετά το ποδόσφαιρο των παιδιών, είχαν κανονίσει τραπέζι σε φίλους τους, ενώ φιλοξένησαν και τα παιδιά τους για το Σαββατόβραδο.
  
Ο Gareth και η Catherine δεν έχουν ενημερώσει ακόμη τα παιδιά για την ασύλληπτη νίκη τους, ενώ στην ερώτηση αν τα χρήματα μπορούν να τους αλλάξουν σαν χαρακτήρες, η Catherine δήλωσε "ελπίζω ότι δεν μπορούν να μας αλλάξουν. Το μόνο που θέλουμε είναι απλά να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι".

Τι; Περίμενες μια πιο wild ευχή από ένα ζευγάρι που κέρδισε 40 εκατομμύρια λίρες και είπε να το πανηγυρίσει... μεθαύριο;

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: