Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Γραμματέας το πρωί, bisexual πόρνη το βράδυ!

Αν και δούλευε σε καθολικό σχολείο, δεν είχε κανένα ενδοιασμό.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η όμορφη και σεμνή γραμματέας του καθολικού σχολείου Trinity στο Warwickshire της Βρετανίας, Kerri Mallier, έβγαζε τα προς το ζην προσφέροντας το βράδυ τις υπηρεσίες της σε άντρες και γυναίκες!


«Φινετσάτη, εκθαμβωτική και άτακτη» περιγράφεται η γραμματέας σε ένα site ενηλίκων, στο οποίο «ψαρεύει» πελάτες -ανεξαρτήτου φύλου- με το όνομα Keri Ann, χρεώνοντας 150 λίρες την ώρα και βγάζοντας... μεροκάματο σχεδόν 800 λιρών κάθε νύχτα.

Στο προφίλ της στην ιστοσελίδα με το ερωτικό περιεχόμενο ποζάρει γυμνή και υπόσχεται «μοναδική γυναικεία εμπειρία». «Αγαπώ αυτό που κάνω, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε άντρες, γυναίκες και ζευγάρια!» προσθέτει η 40χρονη.

Την αποκάλυψη της διπλής της ταυτότητας έκανε ο γονιός ενός μαθητή στο καθολικό σχολείο, που είδε τη γραμματέα να ποζάρει στο site.

Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun υποδύθηκε τον πελάτη και συνάντησε την 40χρονη σε ένα ξενοδοχείο, έξω από το οποίο την περίμενε ο προαγωγός της . «Δουλεύω σε σχολείο γι’ αυτό το κάνω αυτό. Για να ξεφεύγω από τα παιδιά» είπε στο δημοσιογράφο.

onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: