Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

"Με το δεξί"... ο Παναθηναϊκός και η Δέσποινα Καμπούρη!

Ένα ακόμα σπίτι θα μεταμορφώσει ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα της εκπομπής "Με το Δεξί", απόψε στις 9 το βράδυ, στον ANT1, αλλάζοντας τη ζωή μιας ολόκληρης οικογένειας. 
 
"Με το Δεξί" θα μπει το 2012 για την οικογένεια Κομποθανάση, της οποίας...
...το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Αθήνα το 1999.

Μετά το σεισμό η εξαμελής οικογένεια (οι γονείς και τα τέσσερα παιδιά τους) αναγκάστηκε να μείνει σε καταυλισμό, ενώ αργότερα μετακόμισε στο πατρικό του πατέρα της οικογένειας, ο οποίος λίγο μετά τη μετακόμιση έφυγε από τη ζωή.

  Η έλλειψη χρημάτων δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις ήδη δύσκολες συνθήκες ζωής της οικογένειας Κομποθανάση, η οποία εδώ και καιρό ζει κυρίως με την οικονομική βοήθεια φίλων, αφού τόσο η μητέρα όσο και οι δυο ενήλικες κόρες της είναι άνεργες.

Το σπίτι όπου κατοικούν βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση: είναι παλιό και πολύ κρύο, δεν έχει ζεστό νερό, ενώ παντού υπάρχει υγρασία.

Απόψε ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα της εκπομπής "Με το Δεξί", στην οποία γι' αυτό το επεισόδιο θα συμμετέχει και η Δέσποινα Καμπούρη, θα αλλάξει το σπίτι αλλά και τη ζωή των μελών της οικογένειας, αφού εκτός από την... μεταμόρφωση του σπιτιού, επιφυλλάσει για τον καθένα από μία έκπληξη:  
Ο 9χρονος Αλέξανδρος, που είναι φανατικός Παναθηναϊκός, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της αγαπημένης του ομάδας στην Παιανία, όπου παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση. Μίλησε με τους παίκτες που θαυμάζει και φυσικά πήρε αυτόγραφο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

  Στη μεγαλύτερη κόρη, τη Λία, η εκπομπή έκανε δώρο μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ, στη Χριστίνα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και στα δυο μικρότερα παιδιά το φροντιστήριο Αγγλικών.

Και όπως πάντα, η εκπομπή κάλυψε όλες τις ανάγκες της οικογένειας για super market για ένα σημαντικό διάστημα.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: