Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γύρισε η γλώσσα ποδοσφαιριστή… Τον έσωσε ο διαιτητής!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Αγίας Μονής, στον αγώνα ανάμεσα στον Πατούχα και το Ζαρό.

Ήταν αρχές του παιχνιδιού όταν...
...ο νεοαποκτηθείς πορτιέρο των Ζαριανών Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, στην προσπάθεια του να διώξει, συγκρούστηκε με τον Φάνη Χαλκιαδάκη με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του Μεσσαρίτη επιθετικού.

Οι πάντες “πάγωσαν” όμως ο διαιτητής Μηνάς Κοκκινάκης που κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει, ανέλαβε δράση και έσωσε τον Χαλκιαδάκη από τα χειρότερα ενώ όπως μας μετέφερε ο πρόεδρος Γιώργος Σταματάκης, άμεσα αντέδρασαν και οι ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και από ‘κει στο Παγνή προκειμένου να κάνει κάποιες τυπικές εξετάσεις.

"Ο κ. Κοκκινάκης έδειξε πως είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος"

Φανερά συγκινημένος ο πρόεδρος του Ζαρού Γιώργος Σταματάκης θέλησε μέσω του topikokritis.gr να ευχαριστήσει τον διαιτητή Μηνά Κοκκινάκη τόσο για την κίνησή του να σώσει τον ποδοσφαιριστή Φάνη Χαλκιαδάκη του οποίου γύρισε η γλώσσα, όσο και για την γενικότερη συμπεριφορά του καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον διαιτητή Μηνά Κοκκινάκη ο οποίος συμπαραστάθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που πέρασε ο αθλητής μας Φάνης Χαλκιαδάκης. Ο κ. Κοκκινάκης έδειξε πως πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος γι’ αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης θα θέλαμε να τον συγχαρούμε για την γενικότερη στάση του καθώς η διαιτησία του ήταν άψογη”.
 
topikokritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: