Σοκ στην Νότιο Αφρική, με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Τζέφρι Ντούκα να βρίσκεται νεκρός από μαχαιριές! Καταγγελίες ότι τον δολοφόνησε πρώην φίλος του με αφορμή... ένα κουτί σπίρτα!

Ο 26χρονος αμυντικός βρέθηκε νεκρός από πολλαπλές μαχαιρές το βράδυ της Παρασκευής και όπως δήλωσε η σύντροφός του,Αμπιγκάλ Τρεμέκι, για τον φόνο ευθύνεται...
...πρώην φίλος του, με τον οποίο είχαν παίξει μαζί και μπάλα! Ο θάνατος επιβεβαιώθηκε και από την αστυνομία, η οποία τόνισε ότι γνωρίζει τα στοιχεία του δράστη,αλλά δεν τα βγάζει στη δημοσιότητα.

«Με πήγαν σπίτι μου και μετά ο Τζέφρι ζήτησε αναπτήρα και το επόμενο λεπτό ήταν κάτω, μαχαιρωμένος στο λαιμό και το στήθος. Στο δρόμο για το νοσοκομείο μιλούσε, αλλά μετά σταμάτησε και όταν φτάσαμε πιστοποίησαν το θάνατό του», δήλωσε η Τεμέκι σε Νοτιοαφρικανό δημοσιογράφο που κάλεσε το κινητό του παίκτη όταν έμαθε την είδηση.

«Είναι αλήθεια ότι ο Τζέφρι Ντούκα μαχαιρώθηκε από ένα φίλο μετά από καυγά που είχαν για ένα κουτί σπίρτα. Πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχουμε το όνομα του ύποπτου, αλλά δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε. Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και θα τον πιάσουμε πριν το τέλος της ημέρας», αποκάλυψε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή δήλωσε: «Μίλησα με την γυναίκα του για δύο λεπτά και επιβεβαίωσε ότι ο Ντούκα πέθανε, αφού μαχαιρώθηκε στην πόλη Κρούνσταντ. Δυστυχώς, οι μπελάδες έδειχναν να τον ακολουθούν. Προσπαθούσε πολύ να περιβάλλεται από τους σωστούς ανθρώπους και συμπαίκτες. Έδινε μάχη για να ξεπεράσει τις ιστορίες και τις εικόνες που ταρακούνησαν την καριέρα του. Όταν τελείωσε το συμβόλαιό του με την Σούπερσπορτ δοκιμάστηκε ανεπιτυχώς από μία βελγική ομάδα. Του δίναμε κίνητρο και τον κρατούσαμε σε καλή κατάσταση».

Ο Ντούκα είχε βρεθεί για ένα διάστημα έξι μηνών στην Τσέλσι, για την οποία ωστόσο είχε παίξει μόνο με τις ρεζέρβες. Είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βέστερλο για πέντε χρόνια, πριν επιστρέψει στη χώρα του, αρχικά στους Κάιζερ Τσιβς και στη συνέχεια στην Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ. Με τους Μπαφάνα-Μπαφάνα είχε πέντε συμμετοχές. Ο 26χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ στο παρελθόν, τα οποία ωστόσο φερόταν να τα είχε ξεπεράσει.

gazzetta.gr