Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Δραπέτης φυλακών προσέφερε δουλειά σε γυναίκες για να τις βιάζει!

Για βιασμους γυναικών, τις οποίες παρέσυρε με αγγελίες σύμφωνα με τις οποίες πρόσφερε δήθεν εργασία, συνελήφθη,46χρονος δραπέτης των φυλακών χτες στο Βοτανικό, απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασαφαλείας Χαϊδαρίου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα...
...ο συλληφθείς μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας και με τις οποίες προσέφερε εργασία, ερχόταν αρχικά σε τηλεφωνική επαφή με γυναίκες που αναζητούσαν εργασία και στη συνέχεια προγραμμάτιζε συνάντηση μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τα θύματα του να επιβιβασθούν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά και με την χρήση βίας και απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους.

Από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο.

Επιπλέον ο δράστης είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Καλλιθέας και της Μεταμόρφωσης δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς είναι δραπέτης, από τον Απρίλιο του 2011 όποτε και παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες, επιταγές και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: