Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Νεαρός ομολόγησε το φόνο του πατέρα του!

Θέμα συζήτησης είναι στην Πρέβεζα και όχι μόνο, η σύλληψη ενός νεαρού επιχειρηματία από την περιοχή ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην δολοφονία ενός 58χρονου άνδρα τον περασμένο Οκτώβριο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το ίδιο έγκλημα συνελήφθησαν ακόμη...
...η σύζυγος του θύματος και ο 25χρονος γιός του ο οποίος μάλιστα πυροβόλησε τον πατέρα του με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που προμηθεύτηκε από την περιοχή της Πρέβεζας ο νεαρός επιχειρηματίας. Ο νεαρός Πρεβεζάνος συναντήθηκε στις 20 Οκτωβρίου με τους δύο συνεργούς του στο Νεόκαστρο Ημαθίας προκειμένου να σχεδιάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Τις απογευματινές ώρες της 21ης Οκτωβρίου με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που παρείχε η σύζυγος του θύματος στον γιό της και στον φίλο του έστησαν ενέδρα σε αγροτική περιοχή και ο 25χρονος πυροβόλησε από μικρή απόσταση τον 58χρονο στην θωρακική χώρα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το όπλο στην Εγνατία Οδό σε άγνωστο σημείο.

Οι δράστες συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Ο 31χρονος κατηγορείται επίσης και για κλοπές κοσμημάτων από σπίτια στην Πρέβεζα μέρος των οποίων βρέθηκαν στο σπίτι του και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. Στο σπίτι του βρέθηκαν 18 χιλιάδες ευρώ ενώ η αστυνομία ερευνά την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: