Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Τους διώχνουν από την γειτονιά μετά τις καταγγελίες για παιδεραστία!

Απίστευτη τροπή παίρνει στο Αγρίνιο η υπόθεση απόπειρας βιασμού ενός τετράχρονου αγοριού από έναν 16χρονο, καθώς...
...μετά τις καταγγελίες, η οικογένεια που κατήγγειλε το περιστατικό κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου η οικογένεια του φερόμενου ως δράστη να αλλάξει γειτονιά, πράγμα και που πέτυχε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια του μικρού αγοριού έκανε καταγγελία στην αστυνομία πως ο 16χρονος προσπάθησε να βιάσει τον 4χρονο. Η υπόθεση πήρε αμέσως την πορεία της δικαιοσύνης, και ο 16χρονος υπεβλήθη σε εξετάσεις, αφού αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Τώρα, η οικογένεια του τετράχρονου κινώντας τις νομικές διαδικασίες και με νομικές παραστάσεις και συλλογή υπογραφών, πετυχαίνει η οικογένεια του φερόμενου ως δράστη να μετακομίσει σε άλλη περιοχή.

Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr, η εισαγγελική εντολή που δόθηκε στην οικογένεια του 16χρονου, έλεγε πως θα πρέπει να μετακομίσουν σε άλλη περιοχή του Αγρινίου. Όπως υποστηρίχθηκε η παραμονή στην ίδια γειτονιά είναι επίφοβη για πράξεις αντεκδίκησης.
Άγνωστο παραμένει το εάν υπηρεσίες πρόνοιας και ψυχολογικής υποστήριξης έχουν συμπαρασταθεί και στις δυο οικογένειες, που είναι συγκλονισμένες από το γεγονός.

agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: