Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι Έλληνες πολιτικοί χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης!

Σύμφωνα με έρευνα Ελλήνων ψυχιάτρων, οι πολιτικοί μας, θα μπορούσαν εύκολα να παρακολουθούνται ψυχιατρικά....

Συμπεριφορές που θα δικαιολογούσαν ψυχιατρική εξέταση ή ακόμη και θεραπεία εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί, σύμφωνα με Έλληνες ψυχιάτρους.


Σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας...
...οι πολιτικοί μας είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους, την οποία «πλασάρουν» στο λαό.

«Η χώρα διέρχεται μία πολυεπίπεδη και γενικευμένη κρίση ήθους και αξιών και όχι μόνο οικονομική και πολιτική. Αντίπαλοι δεν είναι μόνο "οι κακοί δανειστές", είναι, κυρίως, όλες εκείνες οι πρακτικές που συνειδητά καθοδήγησαν μία ολόκληρη κοινωνία στο σημερινό αδιέξοδο», τόνισε ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Ψυχίατρος Συντονιστής Διευθυντής Ψυχιατρικού Τομέα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». «Οι πολιτικοί μας παρουσιάζονται αναποτελεσματικοί, παρόλο που είναι ευφυείς και μορφωμένοι διότι χαρακτηρίζονται από διγλωσσία, αλαζονεία και εξωπραγματική θεώρηση της πραγματικότητας» είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος.

«Από ψυχική άποψη το πολιτικό προσωπικό είναι σοβαρά ανεπαρκές και δεν μπορεί να ηγηθεί της κοινωνίας…έχει ναρκισσιστική συμπεριφορά, χρησιμοποιεί ξύλινη γλώσσα και αρνείται την πραγματικότητα κατασκευάζοντας δική του» τόνισε ο  καθηγητής ψυχιατρικής Γιώργος Μουσσάς.

πηγη: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: