Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού!

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα στις συγκοινωνίες. Δείτε αναλυτικά τα σημεία που έχουν προβλήματα.

Λόγω των ισχυρών ανέμων απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ και στη Θεσσαλονίκη...
...δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού πλοίου «Ταξιάρχης» για Καβάλα και Λήμνο και του «Αqua Maria» για Καβάλα-Λήμνο-Αι Στράτη-Λαύριο-Ψαρά-Μεστά.

Κλειστή παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας. Κλειστή και η γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε καλό είναι πριν την αναχώρηση να επικοινωνήσετε με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές προκειμένου να μάθετε αν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια.

Πρόγνωση του καιρού
Την Τρίτη στα ανατολικότερα ηπειρωτικά και το Αιγαίο αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά, ενώ βροχές ή χιονόνερο στα υπόλοιπα και πρόσκαιρες καταιγίδες στα νοτιοανατολικά.
Χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ βόρειοι άνεμοι 9 μποφόρ στο Αιγαίο με οι οποίοι βαθμιαία θα εξασθενίσουν.

Στην Αττική θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα υπόλοιπα μέρη του νομού. Οι άνεμοι θα είναι 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια αναμένεται να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 7 και τις πρωινές ώρες και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: