Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Πυροβόλησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Συμπλοκές στη Θήβα με οπαδούς του Παναθηναϊκού, που πήγαιναν στη Λιβαδειά, και αθίγγανους που επιτέθηκαν με πέτρες και  ...καραμπίνες! Δύο ελαφρά τραυματίες.

Χαμός το μεσημέρι στο ύψος της Θήβας όταν...
...οχήματα που μετέφεραν οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό σταμάτησαν σε καταυλισμό αθίγγανων και, με αφορμή μια ...οπαδική σημαία (οι πληροφορίες λένε του Ολυμπιακού), ακολούθησαν συμπλοκές!

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" ήρθαν αντιμέτωποι με αθίγγανους που φέρονται να επιτέθηκαν αρχικά με πέτρες και έπειτα με ...καραμπίνες!  

Από τα επεισόδια προέκυψε ένας ελαφρά τραυματίας από σκάγια (είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού) που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε κι ένας αστυνομικός.

Η επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει: "Ώρα 14.15 στην Επ. Οδό Θηβών-Λειβαδιάς, στην περιοχή Πυρί Θηβών, από επεισόδιο μεταξύ διερχόμενων με οχήματα ατόμων και ομάδας ρομά από τοπικό καταυλισμό, τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη ένα άτομο από σκάγια κυνηγετικού όπλου". 

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: