Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στους 20 ομορφότερους προορισμούς του κόσμου η Κρήτη!

Η Κρήτη συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 ωραιότερων τουριστικών προορισμών του κόσμου, σύμφωνα με...
...το αμερικάνικο travel.usnews που οργανώνει σχετική ψηφορορία για την ανάδειξη του καλύτερου προορισμού παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα ψηφοφορίας από το ταξιδιωτικό site, η Κρήτη  καταλαμβάνει την 16η θέση, μία θέση κάτω από την 15η Πράγα και μία θέση πάνω από το 17ο Μαϊάμι.




«Αν θα έπρεπε να διαλέξετε ένα νησί για να επισκεφθείτε στην Ελλάδα, είναι εύκολο να σκεφθείτε την Κρήτη. Η ποικιλία στο τοπίο του περιλαμβάνει τα πάντα, από αρχαία μνημεία μέχρι πανέμορφες παραλίες. Επίσης, μπορείτε να περάσετε την ημέρα κάνοντας τα πάντα, από ψώνια στον Άγιο Νικόλαο μέχρι πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς» αναφέρει στην εισαγωγική του παράγραφο για το νησί.

Η Κρήτη χαρακτηρίζεται ως το νησί που έχει τα πάντα: από κοσμοπολίτικη ζωή μέχρι καταπληκτικές παραλίες, υψηλά βουνά και φαράγγια. Μια περιοχή όπου δεν πρόκειται κανένας να πλήξει, παρότι είναι νησί!

Σημειώνεται πως ο καθένας μπορεί να μπει και να ψηφίσει την Κρήτη, ενώ άλλοι προορισμοί που προτείνονται είναι το... Παρίσι, η Μπαρτσελόνα, η Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ, η Ζυρίχη, το Βανκούβερ, η Ουάσιγκτον, οι Μπαχάμες, οι Παρθένοι Νήσοι και άλλοι ταξιδιωτικοί παράδεισοι.

Ψηφίστε και εσείς την Κρήτη στη διεύθυνση http://travel.usnews.com/Rankings/Worlds_Best_Vacations/

Δεν υπάρχουν σχόλια: