Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο καιρός στη Κρήτη...

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί...
...στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 12 βαθμούς και στα ορεινά από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό πέλαγος στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Χανιά

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 2/3, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 2/3, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο


Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 2/3, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λασίθι


Ασθενής βροχή προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 2/3, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

(meteo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: