Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ ξεσήκωσαν την Νέα Υόρκη!!

Τραγούδια που συνόδεψαν χρόνια καλύτερα, μιας Ελλάδας που ονειρευόταν και που σμίγουν σήμερα τις αγωνίες των απανταχού Ελλήνων για την πορεία της χώρας μας, ερμήνευσαν μπροστά σε χιλιάδες ομογενείς οι Πυξ Λαξ, σε συναυλία που έδωσαν για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη.


«Δεν ακούμε πια ειδήσεις, παρά μονάχα μουσική. Δεν διαβάζουμε πια για μνημόνια, παρά μονάχα ποίηση. Έτσι θα κρατήσουμε μέσα μας την Ελλάδα, άφθαρτη και αιώνια, γιατί είναι η ίδια η ψυχή μας» ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο 68χρονος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος με την παρουσία του στη συναυλία ένωνε γενιές, που, ειδικά τον τελευταίο καιρό, αναζητούν επίμονα να εκδηλώνουν την αγάπη τους για ό,τι αγνό και αληθινό έχει χρώμα ελληνικό.

«Μεγάλωσα στο Μπρούκλιν με τους Πυξ Λαξ, τους αδελφούς Κατσιμίχα και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Μέσα από τα τραγούδια τους ένιωσα πιο κοντά μου την Ελλάδα» επισήμανε η 38χρονη Κατερίνα Συμεωνίδη μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

Μετά τη Νέα Υόρκη, οι Πυξ Λαξ θα εμφανιστούν στη Βοστόνη αύριο Κυριακή, στο Σικάγο την Παρασκευή και στο Τορόντο το ερχόμενο Σάββατο.

onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: