Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έλληνες διάσημοι που έγιναν επιχειρηματίες. Δες τα μαγαζιά τους...


Μπορεί να είναι διάσημοι, να έχουν μια επιτυχημένη δουλειά όμως το επιχειρηματικό πνεύμα δεν τους άφησε ήσυχους. Και έτσι δημιούργησαν τη δική τους επιχείρηση. Πολλοί Έλληνες επώνυμοι αποφάσισαν να κάνουν ένα επιπλέον βήμα και να έχουν δικό τους μαγαζί.
ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ
Nueva Trova (Κατερίνα Παπουτσάκη, Χρήστος Φερεντίνος)
Αθηνάς & Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Τηλ.:             6974073781      
Αν βγαίνεις στο κέντρο σίγουρα θα έχεις πιει κάποια στιγμή το ποτό σου στο Nueva Trova. Το συγκεκριμένο bar που λειτουργεί 1,5 χρόνο έχει ιδιοκτήτες την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον αδερφό της και τον Χρήστο Φερεντίνο. Όπως μας είπε η Κατερίνα, αν και ηθοποιός αποφάσισε να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κλάδο εξαιτίας του αδερφού της ο οποίος έχει σπουδάσει εμπορία και διαφήμιση. "Είναι μεγάλη ευθύνη να συνδυάσεις και τα δύο. Ωστόσο αποτελεί για μένα μια διέξοδο καθώς με εκφράζει απόλυτα σαν μέρος", τόνισε.  Η ίδια πηγαίνει συχνά στο μαγαζί όπως και ο Χρήστος Φερεντίνος και τις Δευτέρες έχει stand up comedy "Μάκης κι Αντώνης έρχονται ...εις γαμοκοινωνίαν". Επίσης, για τους αναποφάσιστους προτείνει να παραγγείλουν κοκτέιλ!


Estate cafe-bar  (Παναγιώτης Κονέ)
Λασκαρίδου 110, Καλλιθέα
Το Estate είναι ένα από τα γνωστότερα cafe-bar στην Καλλιθέα στο οποίο συνιδιοκτήτης είναι ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κονέ. Αν και βρίσκεται στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους (αφού παίζει στην Μπολόνια) όποτε έρθει στην Ελλάδα είτε για αγώνες της Εθνικής είτε σε διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος επισκέπτεται το μαγαζί.


BARBAR (Αποστολία Ζώη)
Ιάκχου 23, Γκάζι
Τηλ.:             2103410134      
Η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη διατηρεί μπαρ στο Γκάζι μαζί με τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η Αποστολία πηγαίνει σχεδόν  καθημερινά στο μαγαζί ενώ πολλοί θαμώνες γνωρίζουν πως είναι συνιδιοκτήτρια και αρκετοί την επισκέπτονται για να τη δουν. Στο μαγαζί συνήθως έχει live βραδιές ή dj set. "Είναι ένα πάρτι συνεχόμενο και οι όσοι έρχονται γνωρίζουν  πως θα περάσουν καλά”, μας είπε άτομο του μαγαζιού.


Faust (Αλέκος Σuσσοβίτης)
Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου, κέντρο
Τηλ.:             2103234095      
Ο νέος πολυχώρος που έχει ανοίξει στην πλατεία Ειρήνης ανήκει στον Αλέκο Συσσοβίτη και ήδη έχει αναδειχτεί σε top επιλογή για τις φετινές μας εξόδους. Το Cosmo.gr τις προάλλες βρέθηκε εκεί καιέγραψε τις εντυπώσεις του.


CAFE-RESTAURANT
Moma Rest&Cafe  (Γιούρκας Σεϊταρίδης)
Ανδριανού 29, Μοναστηράκι
            210 3211233      
Στο Μοναστηράκι θα βρεις και το Moma Rest&Cafe το οποίο ανήκει στον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Δημήτρη Γκόβα. Είναι restaurant-cafe στο οποίο θα βρεις πιάτα από την ελληνική μεσογειακή κουζίνα.
"Στηριζόμαστε στο φαγητό. Το μαγαζί είναι όμορφο και βρίσκεται σε ωραία περιοχή. Αν  στο Μοναστηράκι το μαγαζί δεν είναι τουριστικό", μας είπε η αδερφή του Γιούρκα, Βικτώρια. Οι πιθανότητες να πετύχεις τον Γιούρκα στο μαγαζί είναι πολλές αφού πηγαίνει καθημερινά και πίνει τον αγαπημένο του καφέ. Επίσης, θα δεις πολλούς καλλιτέχνες όπως ηθοποιούς και συγγραφείς αλλά και ποδοσφαιριστές-φίλους του Γιούρκα.


Shakespeare (Γιάννης Ζουγανέλης - Σάκης Μπουλάς)
Καρύτση 7, Αθήνα,
τηλ.             210-3222253      
Έχω κάτσει άπειρες φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά δεν ήξερα ότι άνηκε στον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Τάσο Μπουλά.  Στο bar-restaurant θα δεις πολλούς διάσημους κυρίως από το χώρο της υποκριτικής αφού αφενός μεν ανήκει σε δύο ηθοποιούς αφετέρου δε είναι πολύ κοντά στο θέατρο Μουσούρη. Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος σε κάνουν να πας και να ξαναπάς ενώ έχει γίνει στέκι σε σημείο που κάποιες φορές δεν μπορείς να βρεις να κάτσεις! Μιλώντας με τον υπεύθυνο του μαγαζιού οι θαμώνες ζητούν και τους δύο ηθοποιούς ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης δε διστάζει να κάνει αστεία μαζί τους. Ο Σάκης Μπουλάς όταν πηγαίνει στο Shakespeare προτιμά να πίνει εσπρέσσο ή αναψυκτικό ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης κρασί.


Be Twins (Μιχάλης Μουρούτσος)
The Mall
            2106300417      
Στον επιχειρηματικό κλάδο δραστηριοποιείται και ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος διατηρεί το cafe restaurant Be Twins στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. Αν πηγαίνεις συχνά σίγουρα θα τον έχεις πετύχει αφού σχεδόν καθημερινά βρίσκεται στο μαγαζί του. Διάσημους θαμώνες θα συναντήσεις αρκετούς όπως τραγουδιστές μοντέλα, ηθοποιούς αλλά και από το χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.
Shamone (Φώτης Σεργουλόπουλος)
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Τηλ.:             2103450144      
Πριν από λίγες εβδομάδες εγκαίνια έκανε το Shamone το οποίο ανήκει στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Είναι bar restaurant με ιδιαίτερη αισθητική και τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Η μουσική που παίζει είναι κυρίως ξένη και ελάχιστες φορές θα ακούσεις ελληνικά. Αν και λειτουργεί σχεδόν ένα μήνα ήδη έχει γίνει στέκι πολλών διάσημων, όπως της Άννας Βίσση. Στα εγκαίνια του μαγαζιού είχε φέρει ως guest star η γνωστή performer Amanda Lepore.
ΦΑΓΗΤΟ
Pecora Nera (Φίλιππος Σοφιανός)
Σεβαστουπόλεως 158, Αμπελόκηποι
Τηλ:             2106914183      
Pecora Nera. Μαγαζί ιταλικής έμπνευσης στο οποίο συνιδιοκτήτης είναι ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός. Σύμφωνα με άτομο του μαγαζιού "είναι το μοναδικό εστιατόριο μπαρ που μπορεί κάποιος να πιει το ποτό του και να ακούσει μουσική αλλά και να φάει το πιάτο της προτίμησής του".


Αλάτσι  (Σταύρος Θεοδωράκης)
Βρασίδα 13, πίσω από το "Hilton"
Τηλ.:             2107210501      
Είναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας. Ιδιοκτήτης του μαγαζιού δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Θεοδωράκη ενώ στην κουζίνα βρίσκεται ο ένας εκ των κριτών του Master Shef Δημήτρης Σκαρμούτσος. Παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο δημοσιογράφος επισκέπτεται συχνά το μαγαζί στο οποίο παρά την κρίση είναι συνήθως γεμάτο από κόσμο.


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
Mariella Nails (Σάκης Ρουβάς)
Γρηγ Λαμπράκη 109
Τηλ:             213 0550000      
Μαζί στη ζωή μαζί και στις επιχειρηματικές κινήσεις. Ο λόγος για το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι έχουν από κοινού μαγαζί περιποίησης νυχιών Mariella Nails στον Πειραιά. Το κατάστημα διατηρούν από το 2009 και όποτε μπορούν το επισκέπτονται αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των είναι ιδιαίτερα αυξημένες.


King Sun Solarium (Άρτεμις Αστεριάδη)
Περιστέρι: Κωνσταντινουπόλεως 176 τηλ             2105789000      
Άγιος Δημήτριος: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 325 τηλ            2109714900      
Κορυδαλλός: Πλατεία Ελευθερίας και Δημήτρη Διαμαντίδη 6 τηλ:            2104960700      
Το μοντέλο και guest star στην εκπομπή “Κηπουροί του Mega" Άρτεμις Αστεριάδη διατηρεί τρία κέντρα solarium στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στον Κορυδαλλό, στο Περιστέρι και στον Άγιο Δημήτριο. Στο τελευταίο συνιδιοκτήτης είναι ο Χρήστος Μάστορας από το γκρουπ "Μέλισσες". Την Άρτεμη θα τη δεις στη ρεσεψιόν σε κάποιο από τα τρία μαγαζιά της καθώς όπως μας τόνισε δουλεύει σε αυτά. Επίσης, ίσως να κάνεις solarium με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, τη Μπέτη Κουράκου, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό ή τη Μελίνα από τους Vegas αφού πηγαίνουν πολύ συχνά.


Maquillazoo (Φώτης Σεργουλόπουλος)
Βουλής 15, Σύνταγμα (μέσα στη στοά)
τηλ.:             210 3229967      
Είναι το make up salon που ανήκει στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Η ιδέα για να ανοίξει το συγκεκριμένο μαγαζί ήρθε μετά από μια βόλτα του παρουσιαστή στο Παρίσι και αποφάσισε να την υλοποιήσει στην Ελλάδα. Εκεί θα σε μακιγιάρουν εξειδικευμένοι make up artists και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: