Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κατηγορίες Χρυσής Αυγής για παρακρατικούς Χρυσοχοΐδη...!

Νέα ένταση στο πολιτικό σκηνικό. Αυτή τη φορά με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή εμπλέκει το Μ. Χρυσοχοΐδη. Διαβάστε τι συνέβη στην Πάτρα και την ανακοίνωση (pics)


Γύρω στη 01.30 το μεσημέρι, ισχυρό μπλοκ αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και κατέστρεψε τα νεοσύστατα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.

Η οργάνωση της άκρας δεξιάς έβγαλε ανακοίνωση στην οποία εμπλέκει και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για παρακρατικούς και τονίζει:
"Οι παρακρατικοί του Χρυσοχοΐδη ξανακτύπησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη.
Μέρα μεσημέρι και με πλήρη γνώση της αστυνομίας κατέστρεψαν τα γραφεία μας τα οποία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας.
Αποχώρησαν με την συνοδεία της αστυνομίας χωρίς να γίνει καμία σύλληψη".

 Στη συνέχεια της ανακοίνωσης γίνεται γνωστό πως κατατίθενται μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος, ενώ γίνεται αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η οργάνωση τονίζει πως η επίθεση είχε αναγγελθεί πριν δύο ημέρες από τι γνωστό διαδικτυακό τόπο Indymedia.
Και συνεχίζει η ανακοίνωση:
"Για να καταλάβετε το επίπεδο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ κράτους και “αντιεξουσιαστών”, οι δεύτεροι παρέμειναν επί μία και πλέον ώρα να καταστρέψουν ολοσχερώς τα γραφεία από τα οποία αφαίρεσαν έπιπλα τα οποία έκαψαν στη μέση του δρόμου και επίσης προκάλεσαν ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Όλα αυτά ασφαλώς δεν γίνονται σε 20 λεπτά και κυρίως δεν γίνονται αν δεν έχεις διαβεβαιώσεις ΑΣΥΛΙΑΣ. Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε", καταλήγει η ανακοίνωση.

 Για την ιστορία αναφέρεται πως γύρω στις μιάμιση ξεκίνησε η επίθεση στα γραφεία, στη συμβολή των οδών Γερμανού και Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα των αναρχικών, η οποία κρατούσε ρόπαλα, κατέστρεψε τις τζαμαρίες, αλλά και το εσωτερικό των γραφείων της οργάνωσης.

Στη συνέχεια έφυγαν από το σημείο, συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

*Οι φωτογραφίες είναι από το  The Best.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: