Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ:Διευθύντρια σχολείου απέβαλε μαθητές λόγω μούντζας στην παρέλαση!

H διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Γαλατσίου δεν μπόρεσε να «αντέξει» το ανοιγμα της παλάμης κάποιων μαθητών του σχολείου της προς την εξέδρα των επισήμων και με το καλημέρα, έδωσε τριήμερη αποβολή σε 6 παιδιά.


Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ήταν απόφαση που πήρε μόνη της,χωρίς να συζητηθεί κάν το θέμα με το σύλλογο διαδασκόντων… και προκάλεσε την οργή των γονέων,του συλλόγου και εκπροσώπων της ΕΛΜΕ, που με την είδηση της αποβολής κατέφθασαν στο 2ο Γυμνάσιο, ζητωντας από την Διευθύντρια να ανακαλέσει τις αποβολές.

Σήμερα συνεδριάζουν οι καθηγητές παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ οι μαθητές ετοιμάζονται να απαντήσουν κατάληψη.

protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21 ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ, ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.