Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σοκ: Μπασκετμπολίστας στη Θεσσαλονίκη άφησε έγκυο ανήλικη και προκαλεί…!!!

Είναι χυδαίο. Είναι σοκαριστικό. Είναι πρωτοφανές. Μπασκετμπολίστας σε μεγάλη ομάδα της συμπρωτεύουσας, έγχρωμός άφησε έγκυο μια ανήλικη κοπέλα και παράλληλα διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με άλλες επτά.

 Το σόκ ήταν μεγάλο όταν...
...τέσσερις απο αυτές, διαπίστωσαν μετά από καιρό ότι κουβαλούσαν πάνω τους αρρώστιες καθώς ο τύπος, με το πρόσχημα, ότι παίζει σε μεγάλη ομάδα υποσχόταν να τις βοηθήσει, αρκεί να έκαναν έρωτα χωρίς καμιά προφύλαξη.

Μυημένες πηγές μου ανέφεραν ότι το όλο κόλπο το έστηνε από το Facebook. Παραμύθιαζε νεαρά κορίτσια, τα οποία με την σειρά τους εντυπωσιαζόταν απο την οικονομική του επιφάνεια και δεχόταν να πέσουν στο κρεβάτι του. Πόση ματαιοδοξία ακόμη…Και πόσο ανωριμότητα; Το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Και συνέβη όταν κάποιες από τις κοπέλες απευθύνθηκαν στην ίδια γυναικολόγο την ίδια περίοδο με τα ίδια συμπτώματα. Και κάπως έτσι εκεί στην αναμονή πριν το ραντεβού βγήκε το λαβράκι. Η επόμενη κίνησή τους ήταν να μιλήσουν με τις κοινές φίλες που είχαν στο Facebook και σε δύο εβδομάδες μαζεύτηκε το «αμαρτωλό χαρέμι» του. Μια από αυτές έμεινε έγκυος και όταν του το είπε-ανήλικη ούσα-εκείνος δεν δέχτηκε ότι το παιδί ήταν δικό του, με αποτέλεσμα η σχέση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται και η κοπέλα που αναζητεί τρόπο να απεγκλωβιστεί από τον εφιάλτη στον οποίο και έχει περιέλθει. Σύμφωνα μάλιστα με τι τελευταίες πληροφορίες το κορίτσι αναμένεται να απευθυνθεί σε κορυφαίο Ποινικολόγο της πόλης και να ζητήσει την προστασία της Δικαιοσύνης.

Το κακό με τον τύπο είναι πώς όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μεταφέρει την διάθεσή του να πηγαίνει μόνο με λευκές κοπέλες και μάλιστα χωρίς καμία προφύλαξη. Σαν απωθημένο ένα πράγμα. Σα να έχει μια μανία να εκδικηθεί. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν θα της κολλήσει κάτι ή όχι. Τον ενδιαφέρει να βγάλει την τρέλα που έχει. Κι αυτό είναι επικίνδυνο. Μαζέψτε τον… πριν γίνει κανέναν κακό!

ΠΗΓΗ: Nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: