Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Προσοχή:Απάτη το email για…επιστροφή φόρου από το ΙΚΑ!!

Προσοχή! Προσοχή! Αν σας έρθει ένα email, που σας ενημερώνει ότι έχετε «επιλεγεί» να πάρετε επιστροφή φόρου μην απαντήσετε… είναι απάτη.

Επιτήδειοι στέλνουν email σε χιλιάδες φορολογούμενους και τους ενημερώνουν ότι...
...θα λάβουν επιστροφή πάνω από 300 ευρώ, αρκεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια φόρμα, που είναι ίδια με αυτή του ΙΚΑ με την διαφορά ότι ζητούν παραπάνω στοιχεία όπως είναι η πιστωτική κάρτα.

Αν σας έρθει ένα τέτοιο μήνυμα ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ! Πρόκειται για παραπαπλανητικό και όχι για επίσημο μήνυμα του ιδρύματος, που φυσικά σκοπό έχει να σας «σηκώσει» τον λογαριασμό.

Το email αναφέρει:
«Αγαπητοί Φορολογούμενου,
Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 €.
Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου να το επεξεργαστεί. Η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, την υποβολή μη έγκυρα αρχεία ή την εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση επιστροφή φόρου σας, κάντε κλικ εδώ», αναφέρει το μήνυμα.ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: