Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Μ. Κονταρός ξανά όρθιος στο πάλκο!

Στην πρώτη του εμφάνιση ο Μ. Κονταρός στην Κρήτη, προκάλεσε τον ενθουσιασμό του κόσμου, αφού 16 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αθήνα, εμφανίστηκε όρθιος στο πάλκο, αποδεικνύοντας, αντίθετα από τις προβλέψεις των γιατρών, ότι η ανθρώπινη ψυχική δύναμη είναι πάνω από την επιστήμη!



Στην σύντομη αναφορά του στον κόσμο ο Μανώλης ευχαρίστησε όλους αυτούς που στάθηκαν κοντά του όλους αυτούς τους μήνες στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, που πέρασε μεγάλο διάστημα για θεραπεία ενώ μέσα από μια μαντινάδα έδωσε αυτό που ένιωθε σε όλους τους φίλους του:

"Έχω ανάγκη από καρδιάς να σας ευχαριστήσω οι προσευχές σας ήτανε αιτία για να ζήσω".



Ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων μέσα από τις δηλώσεις του Προέδρου του νευροχειρούργου Γιώργου Αρχοντάκη, αλλά και του Γραμματέα του Δικηγόρου Ευτυχή Μαυρογένη, πέρασαν το μήνυμα στους καλεσμένους ότι στόχος του Συλλόγου είναι να εξαλειφθούν τα τροχαία ατυχήματα και ότι σε κάθε παρέα πρέπει πάντα ο οδηγός να μην πίνει.



Ο Πρεσβευτής της προσπάθειας, ο Μανώλης Κονταρός κάλεσε τον κόσμο να προσέχει στους δρόμους για να μην έχουμε τροχαία ατυχήματα.



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Αρχοντάκης απονέμει πλακέτα στον Μ. Κονταρό, που κατάφερε κόντρα στις προβλέψεις των γιατρών, να σταθεί όρθιος ξανά. Δεξιά του ο γραμματέας του Συλλόγου, Ευτύχης Μαυρογένης



Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και φορείς του νομού, όπως η Πρόεδρος του ΔΗ. ΣΥ κα Ντόρα Μπακογιάννη συννοδευομενη μεταξύ άλλων απο τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Μανούσος Λιονάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο και ο Τάσος Κουρουπάκης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων.




Ο Αντιδήμαρχος Χανίων Μ. Λιονάκης με τον Πέτρο Νικολακάκη της εταιρείας Varmin


Ο Τάσος Κουρουπάκης με τον Εισαγγελέα Ρεθύμνου Πατεράκη Γιώργο


Η Ραδιοφωνική Παραγωγός Στέλλα Μανούσακα με τον ιδιοκτήτη του Κρήτη Fm της Αθήνας Γιώργο Παττακό και την παρέα τους
 
flashnews.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: