Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κορυφαίες αναζητήσεις στο Google για το 2012


Όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό έτσι και φέτος η Google ολοκλήρωσε την ετήσια ανασκόπηση των δημοφιλέστερων όρων αναζήτησης και μας παρουσιάζει τη λίστα με τους 10 επικρατέστερους για το 2012:


1. Facebook: Μεγάλη χρονιά για το κοινωνικό δίκτυο του Mark Zuckerberg που πέρα από τηνεισαγωγή του στο χρηματιστήριο και το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών, κατόρθωσε να κερδίσει και την πρωτιά στις αναζητήσεις της Google.
2. YouTube: Λίγο τα...
viral videos, λίγο η νέα εφαρμογή YouTube της Google για iOS συσκευές συνετέλεσαν με το δικό τους τρόπο στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης των δημοφιλέστερων αναζητήσεων. Σημαντική άνοδο γνώρισαν οι αναζητήσεις ‘youtube mp3′ αλλά και το mobile video site ‘Tubidy’.
3. Google: Στην τρίτη θέση των πιο συχνών αναζητήσεων στη μηχανή Google βρίσκεται η ίδια η λέξη ‘Google’.
4. Free: Τι καλύτερος χώρος από το Διαδίκτυο για την αναζήτηση δωρεάν πραγμάτων…
5. Downloads: Δε χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση καθώς οι χρήστες αναζητούν συχνά περιεχόμενο για κατέβασμα.
6. Hotmail: Κι όμως εκεί που θα περιμένε κανείς ότι στη μηχανή αναζήτησης της Google θα κυριαρχούσε το Gmail, την έκτη θέση κατέκτησε η υπηρεσία Hotmail.
7. You: Πολύ απλά η λέξη ‘You’.
8. Yahoo: Ένα ακόμη παράδοξο στη λίστα των δημοφιλέστερων αναζητήσεων της Google να βρίσκεται η ανταγωνιστική μηχανή αναζήτησης Yahoo.
9. Mail: Ο γρηγορότερος για πολλούς δρόμος προς τα email τους.
10. Games: Τεράστια άνοδο γνώρισε η αναζήτηση ηλεκτρονικών παιχνιδιών κατά τη φετινή χρονιά με αποκορύφωμα τις αναζητήσεις της ιστοσελίδας παιχνιδιών Friv.

Δεν υπάρχουν σχόλια: