Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Πιθανή η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις φοιτητικές εκλογές!!

Για προετοιμασία της Χρυσής Αυγής να κατέβει στις φοιτητικές εκλογές της προσεχούς Τετάρτης κάνουν λόγο δημοσιεύματα και πληροφορίες.
Την πρώτη της εμφάνιση στα πανεπιστήμια προτίθεται να κάνει η Χρυσή Αυγή στις φοιτητικές εκλογές της προσεχούς Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ήδη έχει πρόθεση να παρουσιάσει ψηφοδέλτια σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσιάζουν έντονη κινητικότητα στο Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα, όπου έχουν έδρα πανεπιστημιακά τμήματα και ΤΕΙ. Εκεί φέρεται να γίνεται και προετοιμασία, με αφίσες και ονόματα φοιτητών, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις φοιτητικές εκλογές.

Σε εμβληματικές επίσης σχολές της Αθήνας, υπάρχει πρόθεση η Χρυσή Αυγή να κάνει την εμφάνισή της στις εκλογές, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί εάν τελικά θα υπάρξει και ψηφοδέλτιο, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής με τον μανδύα του ανεξάρτητου.

Η δύναμη που παρουσίασε το κόμμα στις τελευταίες εκλογές αποτυπώνεται και στις τάξεις της νεολαίας. Στο ίδιο πλαίσιο, εκπρόσωποι παρατάξεων κομμάτων της Αριστεράς, που μίλησαν στην εφημερίδα, θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να αλιεύσει ψήφους από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

πηγή:Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: