Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Εργαζόμενοι Καθημερινής εναντίον Τράγκα:Έδωσε βήμα σε φιλοναζιστές χωρίς αντίλογο!!!

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της "Καθημερινής", για την εμφάνιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" του ΣΚΑΪ.


Ανακοίνωση για την εμφάνιση των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της "Καθημερινής".
"Εμείς οι εργαζόμενοι της Καθημερινής αποδοκιμάζουμε έντονα την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» της 7ης Απριλίου 2013, στην οποία είχαν προσκληθεί τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Δεν μας αφορούν ούτε οι λόγοι, ούτε τα κίνητρα που ο εν λόγω «συνάδελφος» αποφάσισε να δώσει βήμα και μάλιστα χωρίς αντίλογο σε τέσσερις φιλοναζιστές, νοσταλγούς του Χίτλερ, για να εκθέσουν τις επικίνδυνες για την δημοκρατία απόψεις τους. Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από ανάλογες πρακτικές μας χωρίζει άβυσσος στον τρόπο που δημοσιογραφικά σκεφτόμαστε και λειτουργούμε. Η συγκεκριμένη εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής, με τον ιδιαίτερα απροκάλυπτο χαρακτήρα της, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ανάλογα φαινόμενα έχουν εμφανιστεί σε πολλά ΜΜΕ. Απαιτείται η ευαισθητοποίηση, συζήτηση και ενεργοποίηση όλου του δημοσιογραφικού κόσμου για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου αυτού φαινομένου", αναφέρει η ανακοίνωση.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: