Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εργαζόμενοι Ευαγγελισμού για Χρυσή Αυγή: Ανεπιθύμητοι οι τραμπούκοι οπαδοί Χίτλερ!

Εκνευρισμένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή και με επιστολή τους προς τον διοικητή του Νοσοκομείου ξεκαθαρίζουν ότι το ακροδεξιό κόμμα είναι ανεπιθύμητο στους χώρους του νοσοκομείου.

Αφορμή για την επιστολή υπήρξε το γεγονός ότι...
...το εθνικιστικό κόμμα ζήτησε πρόσφατα πληροφορίες κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για τις ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο και το σωματείο κάλεσε τη διοίκηση του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας να μην δώσει κανένα στοιχείο.

Στην επιστολή το σωματείο χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμού τονίζοντας «Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να μη δώσει κανένα στοιχείο στους ρατσιστές, οπαδούς των Ναζί. Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό, νεοναζιστικό κόμμα των οπαδών του Χίτλερ, των τραμπούκων και των ταγμάτων εφόδου κατά μεροκαματιάρηδων βιοπαλαιστών μεταναστών, εμφανίζεται στον …κοινοβουλευτικό έλεγχο με ερώτηση της προς τον υπουργό Υγείας να κόπτεται για τις ελλείψεις προσωπικού στον Ευαγγελισμό. Η πολιτική που υπηρετούν πιστά αυτοί και τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης είναι που διαλύει το δημόσιο σύστημα υγείας και το παραδίδει βορά στα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και του μεγάλου κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας. Θα μας βρουν μαζικά και οργανωμένα απέναντί τους όπου κι όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: