Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο!

Ένα 15ώροφο κτίριο, που φτάνει περίπου τα 45 μέτρα σε ύψος, δεν κάνει πλέον καμία εντύπωση, καθώς οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολύ ψηλότερα κτίρια ανά τον κόσμο. Όταν όμως πρόκειται για μια νεροτσουλήθρα που αγγίζει… τα σύννεφα, ε τότε αλλάζουν τα πράγματα.


Στην πόλη Fortaleza της Βραζιλίας υπάρχει ένα εντυπωσιακό Water Park, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο! Η Insano, όπως ονομάζεται, φτάνει τα 41 μέτρα ύψος, προκαλώντας τρόμο μόνο στη θέα! 



Και πώς αλλιώς, άλλωστε, όταν η κατάβαση από αυτό το ύψος προϋποθέτει -αν μη τι άλλο- γερή… καρδιά. Γιατί μέχρι να πέσεις στο νερό η ταχύτητα που αναπτύσσεις ξεπερνά πολλές φορές τα 100 χιλιόμετρα, αφού η κλίση της είναι σε ένα σημείο εντελώς κατακόρυφη!



«Έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ της ψηλότερης νεροτσουλήθρας στον κόσμο και μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί! Η Insano αποτελεί χωρίς δεύτερη κουβέντα μια καινοτομία όχι μόνο στο ύψος αλλά και στη διασκέδαση, στην αγωνία, στην τρομάρα και στο δέος που προκαλεί σε όσους αποφασίσουν να κατέβουν!», λέει ο υπεύθυνος του πάρκου.

Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: