Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Χανιά:Βγαίνουμε για ποτό…με το λεωφορείο!

Δρομολόγια από και προς Γεράνι, κάθε μία ώρα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας –και της νύχτας- θα πραγματοποιούν και φέτος, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, με στόχο τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων.
Από τις 15 Ιουνίου...
...τα νυχτερινά λεωφορεία θα αναχωρούν από το ΚΤΕΛ κάθε μία ώρα, για να διευκολύνουν στη μετακίνησή τους τα νέα παιδιά κυρίως που θέλουν να διασκεδάσουν στα κέντρα της Αγ. Μαρίνας και του Πλατανιά.
Τα οφέλη του μέτρου, πολλαπλα:Οι νέοι απαλλάσσονται από το άγχος της οδήγησης (και του αλκοτέστ), η μάστιγα των τροχαίων περιορίζεται σημαντικά, οι γονείς τους καθησυχάζονται, η τσέπη δεν επιβαρύνεται (το εισιτήριο είναι πολύ πιο φτηνό απ’ τη βενζίνη) και φυσικά οι επιχειρηματίες του Β. Άξονα είναι υπερ-ευχαριστημένοι, αφού και τα κέντρα γεμίζουν και η κατανάλωση αυξάνεται.
protalogo«Κανένας νεκρός φέτος το καλοκαίρι από τροχαίο στα Χανιά» τόνισε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Γιάννης Καψανάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παρέθεσε από κοινού με το Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΠΡΟ.Τ.Α.), τα σωματεία ταξί και κάποιους επιχειρηματίες του Βόρειου Άξονα.
«Είναι μια κοινωνική προσφορά του ΚΤΕΛ, στη νεολαία και σε όλους τους πολίτες των Χανίων», τόνισε από την πλευρά του ΠΡΟ.Τ.Α., ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ευτύχης Μαυρογένης: «Θέλουμε μια ασφαλή πολιτεία (…) Ιδιαίτερα οι νέοι που διασκεδάζουν στα νεανικά καταστήματα, είναι απαραίτητο να κάνουν χρήση των μέσων μεταφοράς, ΚΤΕΛ και νομίμων ταξί».
«Το επιβατικό κοινό πρέπει να προσέχει αυτούς που δεν έχουν άδεια ταξί», τόνισε από την πλευρά των ιδιοκτητών ταξί ο πρόεδρος κ. Ηλίας Καραπατάκης.
Τέλος, τις ευχαριστίες των επιχειρηματιών, μετέφερε ο εκπρόσωπός τους κ. Γιάννης Κελαηδής.

zarpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: