Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ταξιτζήδες της Χρυσής Αυγής: Βενζίνη από Έλληνες για Έλληνες!

Με σύνθημα «Λαϊκός Σύνδεσμος - Για να ξεβρωμίσει το καύσιμο», οι ιδιοκτήτες ταξί που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, οργανώνουν συχνά Βενζινοδοσίες και Βενζινοληψίες, από ελληνικά αυτοκίνητα για ελληνικά αυτοκίνητα!


Γεμίζοντας τα ρεζερβουάρ με καθαρό, πατριωτικό καύσιμο, οι «Εθνικοταρίφες» (όπως τους αρέσει να προσφωνούνται μεταξύ τους), γιόρτασαν τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε ο συνδυασμός τους, στις εκλογές των ιδιοκτητών ταξί.
Οι «Εθνικιστές ταξιτζήδες» δηλώνουν περήφανοι και για κάτι άλλο: Ποτέ δεν θα συναντήσεις πάνω στα αυτοκίνητά τους το ταπεινωτικό -όπως λένε- αυτοκόλλητο «Σιγά τις Πόρτες», καθώς «δείχνει αδυναμία και αξίζει μόνο σε προσκυνημένους ή προδότες». Αντίθετα, πολύ συχνά βάζουν το αυτοκόλλητο «Δυνατά τις Πόρτες», ώστε να κάνουν ξεκάθαρη την ιδεολογία τους.
Κατά τα άλλα, στα αυτοκίνητά τους υπάρχει πολύ συχνά εικόνισμα με τον οπλισμένο (και ξυρισμένο στο κεφάλι) Ρόμπερτ Ντε Νίρο από την ταινία «Ταξιτζής», που είναι το απόλυτο είδωλό τους, «αφού κι αυτός ξένους κυνηγούσε», όπως λένε.
Εκτός από την «Ελληνική βενζίνη για Έλληνες», οι ταξιτζήδες της Χρυσής Αυγής οργανώνουν και άλλες κοινωνικές δράσεις: Το ΚΤΕΟ μόνο για Έλληνες ή οι Αγώνες Ελληνικής υπερηφάνειας (όπου κάνουν φιγούρες και «καίνε ελληνικά λάστιχα, ενώ ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος).
Όσο για τη βενζίνη με DNA Ελληνικό (σ.σ. ο σωστός Χρυσαυγίτης δεν ξεχωρίζει την αμόλυβδη από τη Super, αφού το αμάξι αντέχει), την αντιμετωπίζουν όπως το ελληνικό αίμα: Πιστεύουν ότι περιέχει ένα συστατικό που την κάνει μοναδική: Το «Ιχώρ», που ανάλογα με τα οκτάνια, δείχνει και τη φυλετική καθαρότητα του καυσίμου!
Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: