Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Ο άνεργος που μαγειρεύει για όλους θα γίνει νονός στην Κρήτη!

Ο «ήρωας» του ΑΝΤ1 , αλλά πάνω από όλα «ήρωας» των αστέγων και πεινασμένων, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σαρώνει την Ελληνική Περιφέρεια αυτό το καλοκαίρι, χωρίς διακοπή και ξεκούραση. 


Από την Αττική στην Κρήτη, από την Κρήτη στην Πελοπόννησο και από εκεί ξανά στην Κρήτη, για να μοιράσει τροφή, αλλά και να επικοινωνήσει με τους απλούς και άδολους ανθρώπους της χώρας, ειδικά με όσους μαστίζει η κρίση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Periferiaristas o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δέχτηκε πρόταση στο Ηράκλειο της Κρήτης να γίνει νονός ενός παιδιού ηλικίας 3 ετών , που ακόμη δεν έχει βαπτιστεί λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της οικογένειας του παιδιού. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει δεχτεί και θα το βαπτίσει στις 17 Αυγούστου στον Άη Γιάννη τον Χωστό, στο Ηράκλειο, μαζί με την εθελόντρια της Κοινωνικής Κουζίνας και ηθοποιό-σκηνοθέτη Έλενα Αγγελοπούλου, αλλά και άλλους εθελοντές και φίλους της κίνησης «Ο Άλλος Άνθρωπος-Κοινωνική Κουζίνα».

“Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες. 

Δεν κάνουμε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη. Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί! Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!”

Πηγή: periferiaristas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: