Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τριπλή διάκριση στην Κρήτη από trip advisor - Ποιές περιοχές βραβεύτηκαν

Τρεις στις 10 θέσεις των αγαπημένων ελληνικών προορισμών των ταξιδιωτών, καταλαμβάνει η Κρήτη σύμφωνα με τους χρήστες της πλέον έγκυρης και δημοφιλούς ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor.


Χανιά, Ρέθυμνο και Χερσόνησος φιγουράρουν στη δεκάδα των προτιμήσεων των τουριστών μεταξύ των ελληνικών προορισμών.

Βάσει των βραβείων Travellers' Choice® 2013, μεταξύ των κορυφαίων προορισμών στην Ελλάδα,τα Χανιά βρίσκονται στην 6η θέση, ακολουθεί το Ρέθυμνο στην 7η και στην 9η η Χερσόνησος.

Οι νικητές των βραβείων “Travellers' Choice®” προσδιορίζονται κάθε χρόνο, με βάση τη δημοτικότητα των προορισμών, λαμβάνοντας υπόψη τις βαθμολογίες και τα αγαπημένα μέρη των ταξιδιωτών του TripAdvisor.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης «η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής στο τομέα της τουριστικής προβολής, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Δήμου Χανίων για αυξημένη εξωστρέφεια και εντονότερη παρουσία και συμμετοχή του στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι». 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής των Χανίων στον τομέα της τουριστικής προβολής είναι - σύμφωνα με τον κ. Σκουλάκη – η περαιτέρω ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χανίων και η προώθηση νέων μορφών τουρισμού, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες (smart phones, web tv, κ.α.), μέσα που είναι οικονομικότερα και πιο αποτελεσματικά λόγω της διείσδυσής τους σε νέες στοχευμένες αγορές, αλλά και διαφορετικές ηλικίες, όπως ακριβώς έγινε με την καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου με τίτλο “Χανιά, ένα ταξίδι αισθήσεων” – η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Θ. Παπαδουλάκη - και η οποία έως σήμερα έχει «σαρώσει» στο διαδίκτυο έχοντας λάβει ταυτόχρονα 8 διεθνείς διακρίσεις/βραβεύσεις.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: