Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑ!!!


Πρόκειται για έναν δημοσιοκάφρο , το όνειδος της δημοσιογραφίας το ίδιο. Ο λόγος για τον  παρουσιαστή cult εκπομπών στο EXTRA3, Φίλιππο Καμπούρη, ο οποίος ξαφνικά την είδε μέγας δημοσιογράφος και κριτής , και μέσα απο το site του (stifora.gr) ξεσπάθωσε για τον Γιώργο Αυτιά , με αφορμή την κατασκευή του νέου του σπιτιού στα νότια προάστια . Διαβάστε μερικά από τα όσα γράφει:



Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα" στο Alter, Γιώργος Αυτιάς ή αλλιώς "το παιδί του λαού" φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει τόπο διαμονής και να περάσει και αυτός στη λίστα με τα Golden Boys της δημοσιογραφίας.
Κανένα πρόβλημα, κύριε Αυτιά, δουλεύεις και αμοίβεσαι με πολύ καλά χρήματα και θες να μείνεις σε μια σπιταρόνα με θέα και αριστοκρατικό αέρα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να μας το παίζεις "το παιδί του λαού" πλέον, έτσι δεν είναι;
Δε νομίζουμε ο λαός να μένει σε τριώροφο παλάτι σε περιοχή - φιλέτο αξίας κάποιων εκατομμυρίων ευρώ, κύριε Αυτιά...

Κύριε Καμπούρη ο κύριος Αυτιάς μπορεί να είναι όλα αυτά που είναι , αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να διασύρει γραφικούς ανθρώπους και να κάνει νούμερα με κάτι νούμερα σαν τον Ευαγγελόπουλο και το συρφετό που κουβαλάς εσύ στο κανάλι. Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να δώσει στον Αυτιά (και στον καθε Αυτιά) συμβουλές ηθικής ,δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Για να μη χάσουμε και το χιούμορ μας δηλαδή , όχι τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: