Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΟΕΟ

Σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου μάθετε μέσα από "Τα κοάλα τίποτα" ότι σας ενδιαφέρει ή απασχολεί για το ζώδιο σας. Σας τα παρουσιάζουμε , λοιπόν , ένα ένα :

Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)
Σήμερα μπορεί να στρεσαριστείτε τόσο στον οικονομικό όσο και στον οικογενειακό τομέα, ενώ ο φόρτος και πίεση στο επαγγελματικό και προσωπικό πεδίο, χρειάζεται ψυχραιμία, αποστασιοποίηση και αποφυγή εντάσεων για να αντιμετωπιστεί. Η ημέρα περιέχει εντάσεις, γι’ αυτό ......ρίξτε τους τόνους και μην ενδώσετε σε προκλήσεις.

Ταύρος
(21 Απριλίου - 20 Μαίου)
Μη βιαστείτε να μπείτε σε κλίμα αντιπαράθεσης και διαφωνίας, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό σας τομέα. Χειριστείτε προσεκτικά την όποια ένταση προκύψει και φροντίστε να μην λειτουργήσει εναντίον σας. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρος οποιουδήποτε, διότι ουσιαστικά δεν σας συμφέρουν.

Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)
Κρατήστε το μέτρο σε συζητήσεις και επαφές που προκύπτουν σήμερα και αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, και μην αφήσετε σε καμία περίπτωση να αποτύχουν. Η Σελήνη σε θετικές όψεις από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, φορτίζει θετικά τον επαγγελματικό, οικονομικό και οικογενειακό σας τομέα, βοηθώντας σας να ανταπεξέλθετε.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Η δυσμενής όψη της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη, σας θέτει σημαντικά ζητήματα τόσο στον οικονομικό κι επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, που χρειάζονται σωστή διαχείριση. Αποφύγετε να στρεσαριστείτε και να καθηλωθείτε πιστεύοντας ότι είναι τεράστια και αξιοποιήστε την εύνοια της συνόδου Σελήνης – Δία για να τα αντιμετωπίσετε.

Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)
Δύσκολες όψεις σας φέρνουν σήμερα σε αντιπαράθεση με κοντινά σας πρόσωπα και πυροδοτούν συζητήσεις που περιέχουν ισχυρά ξεκαθαρίσματα τόσο στο συναισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες και χειριστείτε με διπλωματικότητα και ψυχραιμία έντονες συμπεριφορές των γύρω σας ή ανατροπές καταστάσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παρθένος
(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Στον οικονομικό και προσωπικό τομέα, αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με προτάσεις που σας γίνονται, διότι ίσως εγκυμονούν πλάνες και πισωγυρίσματα σε καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Αξιοποιήστε την επιρροή της ευμενούς σχέτισης της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή, επιδεικνύοντας ρεαλισμό και μέτρο σε κάθε σας κίνηση.

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης σας ζητούν να στραφείτε με υπομονή και πειθαρχία σε θέματα που αφορούν οικονομικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές ευθύνες. Κοντινά σας πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας αλλά και την παρουσία σας σε σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της συνόδου της Σελήνης με τον Δία από τον φιλικό σας Υδροχόο για να μην ζημιωθείτε.

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης και η Σελήνη, σας εφιστούν την προσοχή σήμερα σε εντάσεις, κυρίως στον συναισθηματικό, οικογενειακό, αλλά και οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για την τελευταία στιγμή, γιατί θα σας αγχώσουν και αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις, δηκτικά σχόλια, παρασκηνιακές κινήσεις και εντάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, πριν διαπιστώσετε τα πραγματικά κίνητρα των προτάσεων που σας γίνονται. Η δύσκολη όψη Αφροδίτης - Δία, σας ζητά να λειτουργήσετε αποκαλυπτικά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό και φιλικό σας περιβάλλον. Ο συναισθηματικός σας τομέας προς το βράδυ θετικοποιείται.

Αιγόκερος
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η ημέρα σας ζητά να κινηθείτε με μέτρο και αποφασιστικότητα σε ζητήματα που προκύπτουν, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν σκέφτεστε να κάνετε οικονομικές κινήσεις, αγορές, επενδύσεις, ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στον συναισθηματικό τομέα, κινηθείτε εξαιρετικά προσεκτικά.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)
Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη και τον Άρη, φέρνουν σήμερα διευθετήσεις που δρουν εξαιρετικά αποκαλυπτικά, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Μην βιαστείτε να εξωστραφείτε και να περάσετε σε αντιπαραθέσεις, χαώνοντας άσκοπα τα πράγματα. Πάρτε τις ευθύνες σας, κινηθείτε με στρατηγική και ανοίξτε «δρόμους» υπέρ σας.

Ιχθείς
(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας πλαισιώνουν στην προσπάθειά σας να διευθετήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Από την άλλη, η δυσμένεια Ήλιου και Ερμή σας εφιστά την προσοχή στους παραπάνω τομείς και σας ζητά να εστιάσετε σε νέους τρόπους αντιμετώπισης, ανοίγοντας πιο εποικοδομητικά τα πλάνα σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: