Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ''ΚΑΡΦΩΣΕ'' ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ο άνδρας που φέρεται να πυροβολούσε από τζιπ σκούρου χρώματος ανυποψίαστους πολίτες στην Αθήνα και στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά έναν άνδρα και μία γυναίκα και ελαφρότερα έναν άλλο άνδρα.
Πρόκειται για τον Ηλία Μπρέστα, οδηγό ταξί , 31 ετών. Ο πατέρας του είναι ο καθηγητής των ΤΕΙ Αθηνών, Σωτήρης Μπρέστας, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ. Ο Ηλίας Μπρέστας κατάγεται από το χωριό Παραπόταμος του Νομού Θεσπρωτίας.
Για την οικογένεια Μπρέστα στη Θεσπρωτία οι κάτοικοι μιλούν για τα καλύτερα λόγια. Ο θείος και αδελφός του πατέρα του 31χρονου κατηγορούμενου είναι καθηγητής, φυσικός. Στο Λύκειο της Ηγουμενίτσας έχει μεγαλώσει γενιές μαθητών που θυμούνται με νοσταλγία τον παλιό καθηγητή τους. Όσοι γνώριζαν τον οδηγό ταξί αναρωτιούνται τι ήταν εκείνο που του όπλισε το χέρι.
Αυτός πάντως που τον "έκαψε" ήταν ένας παρατηρητικός κάτοικος των Σεπολίων που αντιλήφθηκε ότι ο ταξιτζής γείτονάς του τις ώρες των επιθέσεων είχε παρκαρισμένο το ταξί και κυκλοφορούσε με το τζιπ.
Λέγεται μάλιστα ότι πλησίασε το πρωί του Σαββάτου το όχημα και είδε πως υπήρχαν κάλυκες από όπλο.
Ειδοποίησε την αστυνομία που ήδη είχε και άλλες πληροφορίες από την περιοχή των Σεπολίων πως υπάρχει ένα μαύρο τζιπ που κυκλοφορεί στη περιοχή .
Οι άνδρες της ασφάλειας έστησαν καρτέρι, είδαν τον 31χρονο να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και άρχισαν να τον παρακολουθούν.
Βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στον ύποπτο στην Πλατεία Βάθη. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου 9 χιλιοστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.
Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε οικόπεδο στον Κολωνό και το πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ εκτιμάται από την αστυνομία ότι είναι χρήστης τοξικών ουσιών.
Ο 31χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα

πληροφορίες από zougla.gr , newsit.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: