Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Για το καλύτερο στη Λισαβόνα ..


Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στη Μπενφίκα, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Λισαβόνα. Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Σκόκο και Νέμεθ, θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι το UEFA Europa League.
«Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Θέλουμε να παίξουμε για την ιστορία της ομάδας, τους εαυτούς μας και έχουμε κίνητρο απέναντι στην Μπενφίκα», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και προσέθεσε:
«Έχουμε απουσίες, κάποιους τραυματίες, κουρασμένους παίκτες και διάφορα άλλα προβλήματα. Όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με το όνομα της Μπενφίκα, αυτό αποτελεί κίνητρο. Πιστεύω ότι θα είμαστε πειθαρχημένοι και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Μέχρι αύριο θα διαπιστώσουμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές».
Η αποστολή της ΑΕΚ έχει ως εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Άρτσε, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Μαντούκα, Καφές, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο και Λεονάρντο.
Απο το www.antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: