Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Κοιτάζουν Ρικέλμε στον Ολυμπιακό


Τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε προσπαθεί να φέρει στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Κόκκαλης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ατζέντηδες από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τον παίκτη πρότεινε στους πρωταθλητές ο Πίνι Ζάχαβι και οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως βλέπουν στο πρόσωπο του 31χρονου άσου το δεκάρι, που ψάχνουν.
Το όνομα του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε κυκλοφόρησε την Τρίτη (15/12) για τον Ολυμπιακό και ατζέντηδες με άκρες στη Λατινική Αμερική επιμένουν ότι «αυτόν προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να φέρει ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Ολυμπιακό». Το «ιερό 10» της Μπόκα Τζούνιορς, που στα 31 του φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Φέτος η Μπόκα καταποντίστηκε και αυτός αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ ματς πρωταθλήματος, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.
Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στην πραγματικότητα είναι ελεύθερος. Στην Μπόκα αμείβετε με 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Και οι Αργεντινοί, όντας σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, σκέφτονται ακόμα και το πώς θα γλιτώσουν το συμβόλαιό του. Ο Ρικέλμε, λοιπόν, προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον Πίνι Ζάχαβι και οι πηγές που αναφέραμε επιμένουν ότι ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης εξετάζει την περίπτωσή του. Για να προχωρήσει αυτή η ιστορία ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ στον παίκτη. Και ένα μικρό ποσό στην Μπόκα Τζούνιορς.
Δεν υπάρχει Μπραντάο, ανοιχτό του Κεϊρίσον
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό δεν προτίθεται να ασχοληθούν και δεν θα πρέπει να θεωρούνται υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι ο φορ της Βάσκο Ελτον Μπραντάο, ο αριστερός χαφ της Μονακό Νενέ και ο Ρέγιες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αντίθετα ανοιχτό παραμένει του Κεϊρίσον, αν και όπως υποστήριξε ο μάνατζερ του, Ναόρ Μαλακίας δύσκολα θα φύγει από τη Μπενφίκα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και αν από το οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν τελικά για φορ. Στο μεταξύ οι Βραζιλιάνοι επιμένουν για τον Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος θεωρείται σίγουρο ότι θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Τέλος από τη μεριά τους οι Πορτογάλοι ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα γλυκοκοιτάζουν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Πόρτο Σιλβέστρε Βαρέλα.
Δάκρυα χαράς από Λούα Λούα
Για πρώτη φορά έπειτα από ενάμιση χρόνο ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα έκανε την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Ηρθα στο σπίτι μου», όπως είπε χαρακτηριστικά. Και το εννοούσε. Ο Κονγκολέζος επιθετικός πήγε από πολύ νωρίς στο προπονητήριο.
Οι πρώτες βόλτες και οι πρώτες χαιρετούρες άρχισαν σχεδόν από τις 09.00, αλλά ακόμη δεν είχαν φτάσει στο αποκορύφωμα. Οταν άρχισαν να φτάνουν οι παλιοί του συμπαίκτες, ο Λούα Λούα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά, αλλά και τα δάκρυά του. Βλέποντας τον φίλο του Βασίλη Τοροσίδη... όρμησε πάνω του και τον αγκάλιασε, ενώ το σκηνικό επαναλήφθηκε με όλους τους «παλιούς». «Είμαι καλά, δεν έχω προβλήματα», έλεγε ο Κονγκολέζος και συμπλήρωνε: «Εχω ήδη κάνει εξετάσεις και για την Τότεναμ. Ξέρω ότι είμαι καλά και δεν ανησυχώ».

* Στην τελική ευθεία μπείνει η επιστροφή του Ματ Ντάρμπισιρ, που θα λύσει τα χέρια του Ζίκο. Ο Αγγλος, που και την Τρίτη (15/12) έβγαλε μέρος της προπόνησης, θα αρχίσει σε περίπου 10 μέρες να προπονείται σε φουλ ρυθμούς.
απο το exedranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: