Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ , ΛΕΞΕΙΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Όταν ο χρόνος ετοιμάζεται να σου πει bye-bye και goodbye , είθισται να κάνεις τον απολογισμό των πεπραγμένων σου. Ένα μίνι απολογισμό της διαδικτυακής μου περιπέτειας στη bloggόσφαιρα θα επιχειρήσω κι εγώ απόψε. Μόνο που θα 'χει μια ιδιαιτερότητα. Θα περιλαμβάνει μόνο ευχαριστώ.
Αρχίζω αμέσως!!!. Ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον συνδιαχειριστή του blog  -και φίλο μου - seawolf  για όλες τις υπηρεσίες του στο blog , και ιδίως όσες σχετίζονται με το σχεδιασμό και την εικόνα του ιστολογίου.
Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στην cranberry - το νέο αίμα του blog- και ένα μεγάλο μπράβο για τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα που επιδεικνύει.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην επίτιμη σχολιάστρια του blog joan για τα εύστοχα και ζουμερά της σχόλια.
Ένα τεράστιο , XXL, huge ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στην pecora nera. ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστώ σ' εσας , που μέσα σε 2 μήνες μας αγκαλιάσατε , μας αγαπήσατε και μας κρατάτε καθημερινή παρέα. Thanks a lot!!!


Καλή χρονιά σ' όλους , με υγεία , αγάπη  και  χαρά σ' ολο τον κόσμο. Και μια μαντινάδα για το καλό:
 






Ο νέος χρόνος που’ ρχεται χαρές πολλές να δώσει κι αν ήταν λίγες του παλιού να σας τις συμπληρώσει!

3 σχόλια:

joan είπε...

mediakia se euxaristw para polu gia talogia sou!!!!!!!!!sughnhthhka....................klaps klaps!!!!!!loipon paidia kalh xronia se olous!!!!to 2009 htan h xronia pou sas anedeikse se ena dunamiko blog!!!!!to 2010 omws tha einai kalutero kai gemato pikantikes kai enhmerwtikes anarthseis!!!!!go on....!!!!geia sou re 4akh!!!!!!

giwrgos filosofikh είπε...

kalh xronia den 8a sou pw,
le3i sunh8ismenh...
ma h nea xronia o,ti po8eis
pragmatika na ferei....!!!
paidia xronia polla...
kalh xronia me ugeia,eutyxia
kai panw apo'la gelio....
panta epityxies....!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά και απο μενα!!Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούριο χρόνο πάμπλουτοι να 'στε στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο!

Μιντιάκια ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι τα καλύτερα..!!!:D